|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
צריך עזרה במציאת תוכנה...
שלום לכ הגולשים.
חיברתי מחשב לחנות שאמא שלי פותחת והתקנתי בו מצלמה....עכשיו אני רוצה לעשות שאני יראה מה קורה בחנות בזמן שאין שם אף אחד.... דיברתי עם איזה אחד מחנות מחשבים והוא אמר לי שצריך שלקנות כרטיס מיוחד שמחברים אליו תמצלמה ..וזאת לא מצלמה עם חיבור usb...ובקיצור דבר כזה עם 2 מצלמות עולה בסביבות ה1000 שקל. אני צריך תוכנה שתעשה לי את כל זה במקום הכרטיס המטופש הזה... תודה רבה ירין עם זה לא המקום תעבירו בבקשה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אבל זה עובד על מצלמות אינטרנט.... תקנה מצלמת אינטרנט שעולה 50 שקל ותשתמש בתוכנה שאני יתן לך.. עדיף מאשר להוציא אלפי שקלים.
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תוכנה שתעשה לך את הכרטיס? :$
תקשיב אתה צריך לקנות את הכרטיס ואיתו מגיעה התוכנה, אתה מחבר את הכרטיס והוא עושה את כל העבודה, גם את החיבור לאינטרנט והקלטה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
http://gotchanow.com/text/try.html התוכנה הזאת מעולה! היא מצלמת רק תזוזה, הכוונה רק אם משהו זז בחלל החדר היא מצלמת. וככה שאתה חוזר לבית/לחדר/לעסק, אתה יכול לראות אם מישהו היה מבלי להריץ את את ההקלטה. אני אישית משתמש בתוכנה הזאת והיא מעולה. *למה לקנות כרטיס ולבזבז כסף? תהנה!
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
עם כל הכבוד למצלמות רשת, לחנות (כלומר מוכרים דברים! יש דברי ערך! יש שם משהו שממש שווה כסף!) שמים מערך מצלמות אבטחה מקצועיות!
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
גם זה בכלל לא בעיה.
בשביל זה קיים האינטרנט ![]() אני לא נסיתי את האפשרות הזאת כי אני חוזר ובודק ידני. אבל יש לך שם את האופציה הזאת רק נשאר לך לחפש. זה קיים בדוק!
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ועומרי...עם אין לך איך לעזור לי אל תגיב....אני לא צריך את הפירושים שלך...תודה בכל מקרה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|