|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקורת רעה מאוד על ליאור - Extreme-Serv
כולם יודעים שאני לא ממש מרבה ליכתוב ביקורות על חברות לא רעות ולא טובות אבל שיש חברה שמגזימה באופן ממש חריף אז אני חייב להזהיר את כולם, אני מפרסם הודעה זו בכדי לנסות להסביר לכם מיהו ליאור "האמיתי".
ליאור ניגש אלי והציע לי ספונס, 3 קופסאות ובהם אני יריץ גאדטרים, קלאבים, תחרויות בשרתי משחק סיאס עכשיו אני נתתי את המילה שלי שהוא יהיה החברה היחיד שיאצגו אותנו ונתתי לו אופ בתמימות .. אמרתי לעצמי שהוא מנהל חברה ובטח לא משעמם לו בחיים .. כניראה שטעיתי במקום זה החליט ליאור להיות קצת יותר "נחמד" והרס לנו את כל מה שבנינו הפיל הכל .. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לרכוש מחברת Extreme-Serv וכמובן לא להתקרב לליאור, השיטה שלו נחמדה מאוד בהתחלה הוא מתידד ואז הוא דופק אותך לגמרי .. אני מקווה שאתם תיזהרו ממנו בנאדם מאוד מגעיל !
חבר על
|
לא מאמין על ליאור .
חבל מאוד לשמוע . ירין, Office-Serv.
משתמש - היכל התהילה
|
גם אני חשבתי שהוא אחלה בנאדם עד שהוא דפק אותי ..
הוסטסניון
|
ליאור אחד האנשים הכי טובים שאני מכיר .
קניתי ממנו מספר דומיינים לפני איזה חודש כשהייתי צריך , גם עכשיו אחרי הגמר (מכבי ת"א נגד הפועל ירושליים) - אחרי המשחק שהוא חזר ממנו הוא שיחזר לי את הסיסמא של הדומיין כשהייתי צריך . לפי דעתי אתה טועה הוא אחד האנשים ההכי טובים שקיימים פה בפורום . |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
לא מכיר את ליאור, אך מכיר את שקד שקד לא מדבר באוויר.
הוסטסניון
|
ציטוט:
שהוא היה איתי מעל ל100% ואני מעריך אותו מאוד על זה . יכול להיות שלא שילמת לו אז הוא החליט שלא מתאים לו , יכול להיות שהוא מפסיד כסף ממך אני לא יודע . |
|
![]() |
# 8 |
кто ты?
|
באיזה ערוץ זה קרה?
אולי אני מכיר... |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מצער לשמוע
![]() |
![]() |
# 10 |
אקס מנהל
|
דבר ראשון, אין פה שום פרטים על איך הוא הרס לך.
דבר שני, אתה לא שילמת לו על השירות, הוא הציע לך ולדעתי זכותו לעשות מה שבא לו, אני מכיר את ליאור והוא לא עושה דברים סתם. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|