![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על אור
אוקי אז ככה
לפני כחודשיים עשיתי אם אור הסכם אשר כולל שהוא יהיה איתי מנהל בפורום ובעוד כמה דברים אבל לא בריסילר שלי לאחר כמה ימים הוא אמר לי שהוא קונה ממני שטח איכסון עבר חסות לילד אחר [חבר שלו] סיכמנו על פירסום ותשלום סימלי ל3 שבועות אחרי 3 שבועות ראיתי שאין פירסום ואין כסף חבר שלו נתן לי במתנה בנאר פלאש יפה אמרתי סבבה וסיכמתי אם אור שהוא יהיה עוד 3 שבועות על השרת ואור אמר לחבר שלו שהוא יהיה כל הזמן על השרת שמיזה רק היום אני ידעתי על כך עכשיו בהסכם שלי ושל אור רשום שהוא לא מנהל איתי את הריסילר כי רק אני משלם אליו ואור אמר לחבר שלו שהוא מנהל איתי את הריסילר עכשיו אני השעתי לחבר שלו את האיכסון ואור אמר לו ''עצבנת אותי אני סוגר לך את השרת'' בלי שאור ידע בגלל שהשעתי ועכשיו אור אומר לאחר כמה דקות החזרתי לך את השרת [העשיה השחררה בגלל סיבה מסוימת שבעיה השרת וחשוב לציין שזה בטעות היה] עכשיו אני דברתי אם חבר שלו והוא לא ידע בכלל שום דבר בעניין הזה הוא רק ידע את החלק של הפירסום בכל העניין ועכשיו אור סמנכ''ל של חברת הוא התחיל לשקר לי והוא לא יצע מהברוך של השקרים של עצמו אז הוא חסם אותי וזה לא כל כך מפריע לי אלה זה יכול להפריע לכם השקרים שלו אני למדתי את הלכך שלי ממנו ויותר אני לא יעשה איתו שום דבר אני מציע גם לבעלי לחשוב שנית אם מי הם מדברים ד''א ההסכם שלי היה איתו שהוא בניסיון לשבוע אחד בלבד ועכשיו תורכם להגיד מה אתה אומרים |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
ת'אמת לא הבנתי שומדבר ממה שהלך שם :|
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני לא הבנתי גם כן מה הולך שם..
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
חבל.
מקווה כי דברים כאלו לא יקרו. רותם.
Permanently Banned
|
חבר9, אם אתה יכול להסביר את עצמך טיפה יותר טוב...בלי הרבה סיפורים ישר לפואנטה
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
הפואנטה היא שאור הוא שקרן ולא כדי להכניס אותו להיות סגן מנהל כללי אם הוא שקרן ואני לא ממליץ לדבר איתו ולהיות איתו בקשר הוא עובד על כל אדם אשר הוא מדבר איתו
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
טוב לדעת...לא נתעסק עם אנשים כמוהו
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממה שהבנתי, אתה מעביר ביקורת על אור כבנאדם? לא על העסק שלו?
Permanently Banned
|
נכון ואני גם מנסה למסור מסר לחברת
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
...נסה לשפר את ההבעה העצמית שלך, יעזור מאוד.
מקווה שיסתדר, במידה וזה ככה ממש חבל שהם מחזיקים אדם כזה בעסק... המשך יום נעים ושבוע טוב.
|