|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך ביקורת על Wserv
כל דבר שיש לכם להגיד. :qqb013:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
לא ממליץ,
יכול להיות שיש להם שרתים מצויינים, מעולם לא הייתי לקוח, אבל יחסי האנוש שלהם פגומים לחלוטין. הסיבה המלאה בפרטי במידה ואתה מעוניין. |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בקשר לאיכות השרתים מעולה!
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ואז הכל הולך לפח מה רצית שהוא יבריח אותך ? |
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
זה תלוי,
יש להם שרתים מצוים, והם השקיעו כסף רב על פרסום. לפי דעתי, יותר נכון יהיה לך לשאול לקוחות שלו. ![]() אגב, דניאל, יכול להיות שהיחס שלו ללקוחות ואנשים סתם שונה.
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מדובר כאן ביחסי אנוש, או אם להיות יותר מדוייק, איומים. לא הייתי ממליץ לאיש להתעסק איתם. |
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
דיברתי איתם בלי קשר ללקנות אחסון ולאחר מכן גם התעניינתי בלקנות והם אנשים רצינים, יש להם משרד, הם מבוגרים, בעלי ידע (לפחות המנהל) ואנשים חביבים מאוד. שהייתי איתו בטלפון התקשר מישהו לנייד שלו ושמעתי אותם משוחחים והוא היה אדיב ונחמד.
|
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
אני היתי לקוח ונהנתי אני זוכר כשיבגני היה אצלי אילן כל כך רצה לעזור למרות שיבגני לא היה צריך בקיצור לפי מאני זוכר הם היו מעולים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|