|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
איך עושים מערכת של "מחוברים עכשיו"
שלום
לא ממש הבנתי איך עושים מערכת של מחוברים עכשיו.. זאת אומרת שיכולים להיות: X אורחים מחוברים עכשיו X חברים מחוברים עכשיו אף פעם לא הבנתי איך עושים את זה הסתכלתי בקודי מקור של מערכת כמו NUKE וכאלה אבל זה עדין לא ברור לי.......... תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
תריץ חיפוש בפורום, אני זוכר שדיברו על זה.
# 3 |
חבר פורום
|
בעזרת הקובץ
global.asa לפני הכל באיזה שפה את עובד php אוו asp
# 4 |
חבר על
|
ב PHP
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הדרך שאני עושה זה עם מסד נתונים. כל אחד שמתחבר למערכת אני מכניס אותו לטבלה .. ועושה גם זמן התחברות.. ולפי זה אני בודק כמה מחוברים יש ![]() ואורחים גם להכניס לשם.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אני יודע איך משתמשים בו בASP חשבתי שאתה גם ב ASP אבל אני לא יודע ממש איך זה עובד עם PHP אבל אני יסביר לך א העיקרון כל פעם שיש Session_OnStart אתה אתה עןשה כך Application("Total_Users") = Application("Total_Users") + 1 Application("Current_Users") = Application("Current_Users") + 1 ושישSession_OnEnd אתה עושה Application("Current_Users") = Application("Current_Users") - 1 הבנת בערך?
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
בASP השרת עוקב אחרי מי שעוזב ונכנס לדף, ככה שאפשר לתת ממש מידע עדכני. בPHP השרת לא עושה את זה. מגדירים זמן שרוצים (כדאי משו כמו 30 שניות) אז מה שעושים זה עושים טבלה במסד נתונים. עם תאים לIP ו הזמן שהוא נכנס בו(כדאי למדוד את זה עם מה שמקבלים מהפונקציה time()) כשמשתמש נכנס עושים דבר כזה ![]() אם קיימת שורה שלו כבר במסד אז מעדכנים את הזמן ביקור. אם יש שורות במסד שהזמן שלהם +30 קטן מהזמן הנוכחי אז מוחקים אותם סופרים את מספר השורות שעכשיו נשארו במסד וזה המספר של המשתמשים הפעילים ב30 שניות האחרונות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|