|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
שלום,כמה שאלות לי אליכם בנושא זה.
שלום לכולם אני כאמור קראתי אתמול ישבתי בערך כ 18 שעות בקריאת מאמריםם וטיפים בנושא מקדמי אתרים,
עכשיו השלות הם 1.איך מתקבל התשלום של קידום אתר לפי חודש? שנה?. 2. כמה נהוג לשלם על קידום אתר לעמוד הראשון בתוצאות החיפוש של גוגל?. 3.תאמינו לי שקראתי המון המון והבנתי דבר אחד לא צריך הרבה תגי מטא ודברים כאלה,צריך להחליץ קישורים,לפרסם באינדקסים,ולכתוב טקסט עשיר ו הרכה מילות מפתח (מילת מפתח 1 על כל 4 מילים שונות) 4.האם יש לכם טיפים נוספים לתת לי על מה שכתבתי ב 3?. 5.האם קידום אתרים נהוג לבו עם הקמת אתר?,קניית דומיין,עיצוב,תיכנות+קידום האתר?. 6.לפי הבנתי תהליך הקידום עלול לקחת כמה שבועות או כמה חודשים האם זה נכון?. תודה לעוזרים!. (אני מחפש אנשים להחליץ איתם לינקים שיעבדו איתי עם אהיה מעוניין להתחיל לקדם אתרים) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1. תלוי איך אתה עובד. לפי פרילנס, או חודשי: בנאדם מקצועי לוקח על עבודה חודשית סביב ה-3000, כשמדובר בפרילנס זה סכום גבוהה יותר.
2. הרעיון בקידום אתר זה שהלקוח יקבל את העמוד הראשון, כברירת מחדל (לא אמורה להיות על זה מחלוקת). לפיכך, התשלום היננו כמו שכתבתי לעיל, בסעיף 1. 6. כל התהליך מתחילתו ועוד סופו עלול לקחת בערך חצי שנה. אך משך הזמן הזה נועד בד"כ להשגת קישורים נכנסים מתמשכת... * לא הבנתי מה שאלתה בסעיף 5. מתן
# 3 |
חבר על
|
מה זה פרלינס?..........
ותודה ויש לך אולי טיפים לכתוב לי? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
התשובה לשאלה המרכזית שלך (לגבי התשלום) היא אותה שאלה של "כמה עולה חליפה ליתום".
כלומר - זה מאד תלוי. הרי זה לא אותו דבר לקדם אתר לדף הראשון בגוגל עבור מילת המפתח sex לעומת קידום עבור הביטוי 'דיוויזיית חמורבי'. וכמובן שרוב ביטויי החיפוש נמצאים אי שם בתווך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. החלטה שלך, לדעתי הכי נוח זה לחודש או פר עבודה(שלפעמים קצת קשה לדעת כמה זמן היא תיקח).
2. כמו שאמר בני, יכול להיות שיהיה לי ביטוי שיש לו סה"כ 50 תוצאות, וביטוי שיש לו 30 מליון תוצאות. 3. צריך לעבוד על הכל. זה חלק מהאופטימיזציה.. אתה צריך להקל על מנוע החיפוש שיוכל "לקרוא" את האתר בצורה טובה. 4. לא משהו מיוחד שעולה לי לראש, קרא מאמרים ולאט לאט תלמד. 5. אין דבר כזה נהוג, אבל אל תשכח שבתור מקדם אתרים, אתה צריך גם לעשות אופטימיזציה לאתר. 6. כן, זה נכון. קידום פשוט יכול לקחת כמה שבועות, וקידום קצת יותר מורכב יכול לקחת מספר רב של חודשים. *פרילאנסר זה בעצם עובד פרטי, שלא עובד בחברה כלשהי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|