![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[JS] עזרה בקוד מסויים
HTML קוד:
<!-- --> <script LANGUAGE="JavaScript"> <!-- function random_link(x) {n=window.prompt("Please write your name:"); document.write("<font size=1>Welcome to cpanel, <font color=#003399>"+n+"</font>!</font>"); } // --> <!-- random_link(0); // --> </script> </p> אבל הוא מבקש בכל פעם שאני עושה רענן מישהו יכול לעזור לי ולעשות שהשם שלו ישמר בעוגיה והאתר יבדוק אם קיימת עוגיה הוא יציג ואם לא אז הוא יבקש ממנו לרשום את שמו אפשר לתת עזרה בכל השפות (JS,PHP,HTML,ASP) תודה ליאור Last edited by meshuga; 01-06-06 at 14:26.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תשתמש בפונקציה setcookie שבPHP.
http://il.php.net/manual/en/function.setcookie.php |
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
בעזרת PHP אתה יכול להשתמש ב setcookie כמו שאמרו ואז כדי לבדוק
$_COOKIE['cname'];
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה אבל אני קצת מתקשה בזה מישהו יכול לשנות את הקוד שרשמתי
כדי שיהיה כמו שאמרו מעליי עם ה $_COOKIE['cname']; תודה ליאור |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תקרא חוקים! אסור לבקש קודים מוכנים...מה שביקשתה שיכינו לך קוד...זה אותו דבר שתבוא עכשיו לממשלה ותגיד להם: שמעו אהההם אני צריך שתביעו לי אזרחות כי אני לא מבין מה אני צריך לעשות בשביל לקבל...בדיוק אותו הדבר (חוץ מזה שפה לא מדובר על הממשלה XD)
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אפשר לחשוב חחח איזה דוגמא נתתה
אז אם מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה בצורה נרחבת אני אשמח שהוא יגיב פה תודה ליאור |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אוקיי אני לא מומחה גדול בJS..תאמת אני לא יודע JS אבל אני יכול לתת לך תדרך...פשוט מאוד אתה עושה שאחרי שלוחצים על אישור וזה אז יתחיל PHP ותיווצר עוגיה....ומשם תמשיך הלאה...הPHP חייב להיות יש אחרי לחיצה על OK...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הבנתי בערך אפשר יותר פירוט?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
תיראה מה תעשה
קודם תיבדוק אם הקוקיז של השם מכיל משהוא אם הוא מכיל אז אתה מציג תשם ואם הוא לא מכיל כלום אתה עושה שיציג את החלון שיכתוב את השם אחרי זה שהוא כתב תשם ויש לך את השם אתה בודק עוד הפעם אם הקוקיז לא מכיל משהוא אז תשם את השם בקוקיז הבנת?
בתודה אבי מושיאשוילי מתכנת asp אייסייקיו:[292641925] איימיל :[avi_455@walla.com] Last edited by avii; 02-06-06 at 14:29.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|