|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביקורת על תאי והשרות SMS שלו
אוקי,
אז שלום לכולם נתחיל? לפני יום- יומיים ראיתי את ההודעה של תאי, עם השרות SMS (דומיין במחיר של SMS) אוקי, אמרתי סבבה, נלך על זה פניתי לתאי, היה נשמע בחור לעניין, הזמנתי 2 דומיינים, הוא אמר לי "אני אזמין מאוחר יותר" אמרתי אין בעיה טוב, יום למחרת שאלתי אותו מה עם הדומיינים, הוא ענה לי "יש בעיה בספקית" אחרי זה אמר "תוכל לחכות עד יום שלישי" אמרתי לו. לא (הייתי חייב את הדומיין ליומיים למחרת) התחלנו לדבר ככה, ואז הוא הציע שהוא יפצה אותי בדומיין COM ובדומיין INFO שלי, אמרתי אין בעיה אפילו הצעתי לו שאני אשלח לו עוד SMS, הוא אמר שהוא השיג ספקית זולה שהוא יוכל להזמין ממנה "IPWOER (משהו כזה) אמרתי אין בעיה, שאלתי "מחר זה יגיע?" הוא אמר כן, שוב פעם אמר לי "אני אזמין יותר מאוחר" אמרתי סבבה עכשיו יום למחרת, לא שמעתי עליו שום דבר, התנתק מאתמול, לא רוצה לענות מעניין מה איתו, איזה מין שרות הוא אמר שהמבצע בוטל, אני שילמתי, צריך לקבל שרות לא? והוא גם הבטיח את הדומיין COM, מה יהיה? מבטיח דברים ולא מקיים, וממש לא אכפת לי מהכסף ששילמתי, בכיף שיקח אותם אבל למה להבטיח ?, ואני מאמין שעוד כמה הזמינו ולא קיבלו שיהיה לכולם יום נעים. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מבעס ביותר...אף פעם אתה לא יכול להאמין למישהו תודה אני רציתי להזמין ממנו אני לא יזמין...
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מנהלי,
תנעלו בבקשה Last edited by ohadamar; 21-05-06 at 16:33.. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני הזמנתי ממנו דומיין והוא לא יוצר איתי קשר...
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני רציתי להזמין כמה דומיינים ממנו בדואר רשום והוא אמר כל הזמן "אני אדבר איתך יותר מאוחר" וכל פעם דחה אותי עד שהוא אמר שאין באפשרותו להזמין דומיין .
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מזה "בכיף שיקח אותם" ?!!?!?!?!??!?
כסף שאנשים לא רואים לא מתייחסים אליו ! מה אתה חושב שאם זה רשום על דף (במקרה שלך חשבון פלאפון) זה לא פוגע בהורים שלך בדיוק כמו שתבקש מהם 100 שקל ? תחשוב אם הית מבקש מההורים שלך 100 שקל .. מקבל אותם וגונבים לך אותם . אתה אמור להתעצבן בדיוק באותו מידה ... די לזלזל בכסף SMS הזה .. בשביל ההורים שלכם זה בדיוק כמו מזומן |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אני לא יודע אם לבכות או לצחוק.
חבר וותיק
|
Fector ואם הוא משלם מחשבונו על הפלאפון?
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש שתי מצבים ... הראשון זה שזה של ההורים (ואני מקווה שלא) השני זה של העבודה של ההורים והעבודה משלמת ... אז אולי אני מבין אותו אבל עדיין גנבו לו 100 שקל ... |
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שמע.
אני במקומך לא מוותר על זה. אויל הכסף לא שימתה אותו ככה כפסית וזה שהיה ביד שלך אבל בכל מקרה, זה מגיע בחשבון של הפלאפון זה בעיה אצל ההורים.. אל תוותר על זה. תעמדו לו על הראש אפילו שישלח לך את הכסף בחזרה. קיצור, אסור להאמין לדברים כאלו.. הוא עשה עלייך חוואה רצינית. עידן. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|