|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ביקורת על ה"חברה" digital-serv
אוקי אז ככה אני וחבר שלי העמדנו את רן מחברת digital-serv במבחן.
וכפי שראינו ה"חברה" הזאת לא כול כך חוקית הנה לכם הוכחה: בר (12:51 AM) : תגיד מכיר את האתר hosts.co.il ? ran||digital-serv (12:52 AM) : כן אחי בר (12:52 AM) : רשום שם?? בר (12:52 AM) : כעסק? ran||digital-serv (12:53 AM) : לא אחי אני לא מצליח להתחבר בר (12:53 AM) : אתה רשום במס הכנסה? ran||digital-serv (12:53 AM) : כן בר (12:54 AM) : תראה לי רשיונות ran||digital-serv (12:55 AM) : עוד שנייה אני יבעט בך בר (12:55 AM) : טוב טוב שמענו על החברה שלך עלק רשומה ran||digital-serv (12:55 AM) : טוב וכפי שאני יודע חברה שאתה מעוניין לקנות ממנה מוצא מחויבת להראות רשיונות. ככה שתיזהרו שלא יעבדו עליכם. www.digital-serv.co.il הם פשוט עבודה בעיניים. דבר ממש ממש חשוב זה חבר של יפים בר לחברה צבעים או ליפים בפרט אין כל קשר לנושא
[B][COLOR="Gray"]יצירת קשר, אייסיקיו: 50068686 מסנג'ר: [email]yafim@yafim.co.il[/email][/COLOR][/B] Last edited by Sermint; 27-05-06 at 01:03.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
עריכה:
אני מכיר את הבעלים, והם חבל על הזמן. הם משקיעים מאוד בחברה שלהם. לא מכיר את רן אז אני לא יכול להגיד עליו כלום. אבל מיכאל בנאדם חבל על הזמן. ירין. Office-Serv.
שלום לכולם, וחזרתי לפה :] Last edited by yarin34; 27-05-06 at 00:14.. |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ירין, תפסתי ממך יותר ..לא חשבתי שתגיב כך. זה שהוא לא רשום לא עושה אותו לא בסדר, אמנם אולי הוא לא מבין בשרתים אבל זה לא עושה אותם ללא בסדר. ואם זכור לי נכון גם אתה לא רשום . הלוואי ויחזירו תחוק החברות ככה נמנע מהתנשאות כזאת על גבי הפורום, לא חשבתי שתגיב כך. ועוד אתה מטפל להם בשרת ומדבר עליהם ככה, ממש מעשה לא יפה. דיברתי עם רן , זה נכון שהוא לא הכי מבין וכל זה אבל לפחות הוא מנסה ללמוד ולפי איך שראיתי הם משקיעים , לא היית צריך לעשות את זה ! ולפותח הנושא: משעמם לך כול כך שאתה בא ובודק אם הוא רשום או לא? זה כול כך מדאיג אותך? אחרי שהוציאו תחוק של החברות תשים לב כמה חברות לא רשומות יש כאן כולל זה שמעלי:P לכן אל תדבר עליהם סתם..זה לא יפה.. מקווה שהבהרתי תעצמי. אגב, ירין אני מצפה ממך לערוך תהודעה שלך , נתתי לך עצה תשתמש בה בחוכמה. שבת שלום, עמיטל. |
|
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כמו פעם...כל שמוק פותח חברה, בלי ידע בלי כלום ועם שקרים מפה ועד עולם... |
|
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שים לב, אתה מתלונן על זה שאתה בעצמך הוצאת עם שאר המנהלים את החוק חברות הזה, אתה חלק מהניהול.. ועוד משהו.. עד עכשיו הייתי מופיע כעסק רשום והכל סבבה אז החלטתם למחוק את כל מי שהיה בדרגה הזאת ובמקום להעביר אותו לדרגה כמו עכשיו שמתם משתמש רגיל, דיברתי עם אלמוג אז הוא אומר לי שצריך שוב תטפסים שמוכיחים.. זה מצחיק, כי כבר הייתי הבאתי כבר בחוק החברות תטפסים ועכשיו שוב? לכן בכוונה אני לא מביא.. כי זה כמו שעושים דווקא. Last edited by Amital; 27-05-06 at 01:47.. |
|
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
העניין הוא לא בזה... העניין הוא שרן משקר ואומר שהוא רשום, ולא רק זה הוא מוכר שרתי משחק פרוצים... אז עמיטל אתה עדיין חושב שהוא רוצה "להצליח" בתחום ההוסט?
http://www.upme.be/files/13992_Decor...3_ללא%20שם.JPG תראה טוב טוב עמיטל ותחליט וירין זה בשבילך על החבל על הזמן של אנשים: ran||digital-serv (01:21 AM) : אין לך מחשב! בר (01:21 AM) : סבבה ran||digital-serv (01:21 AM) : אני מעכשיו אומר לך דבר ממש ממש חשוב זה חבר של יפים בר לחברה צבעים או ליפים בפרט אין כל קשר לנושא
[B][COLOR="Gray"]יצירת קשר, אייסיקיו: 50068686 מסנג'ר: [email]yafim@yafim.co.il[/email][/COLOR][/B] Last edited by Sermint; 27-05-06 at 01:03.. |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אוקי.. לא אמרת שהוא מוכר שרתים פרוצים , לא ידעתי .. חשבתי שהבעיה זה בזה שהוא לא רשום:P.. בכל מקרה אתה צודק..לא חשבתי שהוא מוכר פרוץ:P בכל מקרה אני מצדיק אותך בהחלט אם הוא מוכר שרתים פרוצים ומשקר. |
|
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני לא מנסה להפיל את החברה או משהו, אני מנסה למנוע אי נעימות וכדי שרן לא יעבוד על אנשים נוספים.
הוסטסניון
|
חברה חדשה =\
חבל לשמוע ככה. בכל מקרה, אני מבין אותך עם הוא משקר בקשר לזה שהוא רשום ומנפיק קבלות וזה. אבל מצטער להגיד אתה לא צריך לידחוף את האף שלך ולראות מה הוא מוחר ומה לא, זה לא העבודה שלך לעשות את זה.
Last edited by OldMega; 27-05-06 at 01:33.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|