|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביקורת על חברת level-serv ניר.
אוקיי,
זה לא עומרי שלו אלא אבישי אדרי אני נמצא אצל עומרי.. הכל התחיל ביום אחד ששאלתי את אופיר שוב אם יש לו לקוח לפלאש הוא אמר לי כן יש את ניר.. אמרתי לו סבבה אחרי שעה וחצי הפלאש היה מוכן כי הוא אמר לי שהוא צריך את זה מהר אולי שעה וחצי הוא טירטר אותי על שינויים.. הוא אמר לי או 50 שקל או דומין.. בליבי ידעתי שדומין עולה לו 20 שקל אבל אמרתי לו דומין. וכל זה לאחר שהשקעתי כסף מהכיס שלי לפרסום!!! איזו חוצפה.. כתובת הדומין www.on-love.net רציתי כולה אתר שיהיה נחמד לגלוש בו אתר שרשרת כזה.. הוא קיבל את הקובץ מקור והכל.. והוא השעה לי את הדומין.. דיברתי איתו והבן אדם לא מוכן להחזיר.. אז תחשבו פעמים לפני שאתם קונים אצלו כי כמה שהחברה שלו ותיקה ניר הזה חלקלק כמו נחש! גם פעם היה לנו פורום בייחד לי לו ולאופיר שוב PENTOOL למי שלא זוכר.. בקיצור הוא הוריד אותי מניהול ראשי כי עשיתי משהו שהוא לא הסכים לו!.. שכחתי להזכיר שרדפתי אחריו בערך 3 שבועות עד שהוא הזמין לי את הדומין.. הטלפונים עלו לי יותר מהדומין! בקיצור תזהרו! ממני אבישי אדרי.. Last edited by Omri Shalev; 26-05-06 at 17:13.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מצטער לשמוע.
לא הכי מאמין עליהם אבל אני גם לא מאמין שתשקר. מציע לניר לסדר איתך את העניין. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אין לי מה לשקר, אמרתי לו אני אכתוב ביקורת הוא אמר לי משהו כמו "יש לי רק 5 לקוחות מהוסטס"
אני לא בא לעשות רע הוא גם לא עונה לי במסנג'ר ולא בפלאפון, שאני מתקשר מחסוי אז כל.. אני הצעתי לו להחזיר והוא לא הסכים עבר יותר מידי זמן ועומרי הציע לי לכתוב ביקורת והקשבתי לו! חוץ מזה, אני בקושי בהוסטס אני לא זוכר אפילו את השם משתמש שלי רובכם אמורים לזכור אותי ואת הפלאשים שלי עשיתי לרוב החברות ל host- neto ל office -serv ולעוד הרבה מאוד.. Last edited by Omri Shalev; 26-05-06 at 17:27.. |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך!
|
טירטור על שינויים? איזה שינויים עשית בידיוק?
נתתי לך זכות בחירה- ביקשת דומיין, יכולת לבקש באותה מידה כסף. השעתי לך את הדומיין? כן אחרי שאני מזמין ואני שבוע רודף אחריו ואתה מסנן אותי, ובהצעת אופיר השעתי לך את הדומיין. לא מוכן לשחרר? דבר איתי במסנג'ר, מה זה השטויות האלה? לא ביקשת?+ הקובץ ששלחת לי לא עובד. PENTOOL? תאמין לי שהיו לי עוד סיבות למה הורדתי אותך מניהול. (מה זה קשור?) רדפת אחרי? מצטער מאוד שיש לבן אדם לפעמים עניינים משפחתיים (אני לא חושב שזה המקום לפרט עליהם) שבגללם בן אדם לא נמצא בבית X זמן ואין באפשרותו להזמין, הן פיזית והן נפשית. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נחש הוא לא,חלקלק הוא גם לא,אמין הוא כן
בכל מקרה נחכה לתגובה שלו,למרות שאני מכיר אותו 8 חודשים ויודע כמה הוא אמין וטוב אני בטוח שיש סיות אם הוא עשה את זה |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אתה לא רדפת אחריי, היחיד שרדף אחרי מישהו זה היה אני!
אני התקשרתי לאופיר והוא אמר שהוא ידבר איתך הוא לא צד בעניין. שלחתי לך קובץ פלאש, אמרתי לך איזה גרסאת פלאש להוריד ואתה התמזמזת עם זה עד עכשיו! זה שסבתא שלך בבית חולים לא ממש מעניין אותי חודש בבית חולים? חודש לא היית בבית? נו באמת... ושהייתי מתקשר מחסוי היית עונה וגם יום אחד חבר שלי התקשר והעמיד פנים של לקוח ואמרת לו שאתה בבית.. אז תפסיק לשקר!!! |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך!
|
למחוק
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך!
|
התמזמזתי עם זה? אני באותה שנייה הורדתי וזה לא עבד.. הורדתי כל גרסא אפשרית.
הייתי עונה לך תמיד גם אם זה חסוי אם גם אם זה לא חסוי. |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
עם עומרי~!! עם עומרי מהבית ספר התקשרתי אליך ולא ענית ואז הוא צלצל מאצלו וענית!!
וישר אמרת לו לאן לשלוח כסף והכל.. תפסיק ל-ש-ק-ר!! אנשים אומרים שהם מכירים אותך, מעניין איך - בטח אתה יושב ברשימה של המסנג'ר שלהם והם סופרים כמה זמן הם מכירים אותך ובשביל לצאת צדיקים אומרים שאתה אמין.. לא יעזור אתה נחש! לא יעזור לאף אחד! גם בפנטול שהעפתי אותך כי נדחפת לניהול אתה שינית סיסמאות והרסת את המסד ידעתי שאני לא צריך להיכנס לזה מההתחלה. Last edited by Omri Shalev; 26-05-06 at 17:40.. |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך!
|
אני נחש? אתה רוצה שאני אביא לך שורה של אנשים שיגידו לך כמה אני אמין?
נגד זה אני במקביל ברגע זה מדבר עם מספר אנשים בנוגע לדיון הזה, וגם אותם "דפקת" |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|