|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
Webitem.Co.iL - חשבתם רע - טעיתם :)
שלום לכם, שמי מושיק ברק מנהל אקספרט-סרב .
את האמת, לא ידעתי כל כך מה לרשום בכותרת, ואני לא מאמין שחשבתם אפילו רע על הצמד דודי כהן ואביעד ויצמן ![]() נושא זה מיועד לתת על חברת Webitem.Co.iL ביקורת טובה מאוד כמובן. קודם כל , אני רוצה ליידע אתכם, שחוץ מהמעבר של השרת שהיה אתמול - שהיה מהיר בטירוף! ממש , רק שלושתרבע יום האתר היה בדאון, התעדכן לי ממש מהר, ושמחתי על כך, לא היו תלונות כלל מלקוחות. לא היה שום נפילה של השרת, אף לא אחת! כן,כן.. תתפלאו!. ממש שותפי נימרוד ואני מרוצים מהשרות - 10!! ![]() דודי ואביעד, חוץ מזה שהם חברים מאוד טובים שלי מלבד העסק, פשוט אנשים זהב, אחד אחד. מחיר פצצה, באמת מחיר שבמקום אחר הייתי מקבל 1\2 מהשרות. כל דבר קטן שרציתי , הם עשו ממש בשניות. לא מסננים (לא שהתקשרתי הרבה... כי לא צריך ![]() (חוץ מדברבר קטן שעוד לא התקינו לי את השפה העברית בפאנל, אבל חפיף, אני מאמין שהם יתקינו מתי שהוא ![]() בקיצור, חברה, מי שמחפש שרת אמין יציב, מסודר, ללא נפילות, יחס מצוין ללקוחות, מקצועיות על רמה... פשוט לרוץ ל Webitem, פשוט אתם מפסידים. עד כה, מבין כל החברות שהייתי מאוחסן אצלהם, אצל Webitem עד כה יצאתי הכי מרוצה שבעולם, תאמינו לי אין עליכם דודי ואביעד. אקצר מעט... , אני עוד יכול לרשום על השרות האדיב שלהם מגילה שלימה, אך לי זמן, עוד מעט שבת ![]() בברכת שבת שלום וצהריים טובים,מושיק ברק מנהל אקספרט-סרב.סיאו.איאל. אתר חברת וואבאייטם: www.webitem.co.il
![]() Last edited by MoshikB; 26-05-06 at 13:55.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אחלה חברה! מניסיון!
דודי ואביעד מחזיקים את העסק ברצינות ולא סתם מחפשים כסף מהצד! שיהיה בהצלחה דודי ואביעד, כל הכבוד! |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אחלה חברה,מושיק,הוצאת לי את המילים מהפה D:
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תודה מושיק
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
חברה מעולה.
לא ניראה לי שמשהו חשב עליה משהו רע. חברה טובה מאוד ![]() ירין .
חבר וותיק
|
תודה ירין,שבת שלום
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
שמח לשמועע!
|
![]() |
# 8 |