|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בקרוב יפתח הפורטפוליו שלי 30 הראשונים יוכלו לשים אייקון.
Open Portfolio 2006 בקרוב מאוד אני אפתח את תיק העבודות החדש שלי ואני נותן למעצבים הזדמנות לשים אצלי אייקונים 30 הראשונים אשר יגיבו יוכלו לשים אייקון בגודל 30X30 בפורטפוליו שלי. אני מבקש אנשים אשר אין להם פורטפוליו או/ו לא מעוניינים לשים אייקון בבקשה אל תגיבו.. אני מוכן לשים אייקון לפורטפוליו שעדיין לא נפתח אך בקרוב מאוד יפתח... רשימת המעצבים: מס' 1) Niros מס' 2) Batato מס' 3) LiteClr מס' 4) Optimum מס' 5) Point מס' 6) lavko מס' 7) DoSql מס' 8) ReFlecTion מס' 9) XeroN מס' 10) Green מס' 11) DistorT מס' 12) Episode מס' 13) LeroNex מס' 14) BigArt מס' 15) Skiper מס' 16) D-Design אז שהיה לכולם המשך שבוע מצויין, ![]() Last edited by FreakBox; 17-05-06 at 19:00.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
# 3 |
הוסטסניון
|
אז אין עוד מעוניינים?..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
יש ויש...יש לי פורטפוליו, אבל עוד לא תירגמתי אותו לעברית, זה יהיה בסוף השבוע לדעתי.
אפשרי? |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בעע צריך לעבוד עליו,
ערכתי :]
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בבקשה אחי...:
![]() קוד:
http://img148.imageshack.us/img148/5206/distort9ws.jpg פורטפוליו זמני: http://planet.nana.co.il/distort/
בברכה,אנטון. מעצב אתרים מקצועי-DistorT ליצירת קשר: אייסיקיו: 581038 מסנג'ר: djgoku_150291@hotmail.com אימייל: ckrit.net@gmail.com פורטפוליו: www.distort.cjb.co.il יום טוב לכולם ! ![]() Last edited by DistorT; 17-05-06 at 21:30.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() בקשר לסמל, אני ידבר עכשיו אם שותפי ואני יגיד לו שיקטין את הסמל ויכניס אותו לכן כולל לינק לפורטפוליו.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
shahak ידידי תמיד קיימת האפשרות אך מס' המקומות מוגבל ל30 אם ישאר מקום אז בשימחה.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אנא תעלה את האייקון שוב, הוא לא עולה לי.. עריכה סליחה על הדאבל פוסט.. עוד עריכה מכיוון שאני לא יכול לערוך את האשכול אז הינה רשימה עדכנית: מס' 1) Niros מס' 2) Batato מס' 3) LiteClr מס' 4) Optimum מס' 5) Point מס' 6) lavko המשך שבוע מצויין, Last edited by FreakBox; 18-05-06 at 05:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
בהצלחוש ניתאיי אחלה בן אדם!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|