|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שליפת מידע מתוך MySQL - תלות בין השיאלתות.
אהלן, יש לי בתוך מסד הנתונים של הMySQL שני טבלאות שאני מעוניין להשתמש בהם - articles ו categories.
אני שולף את שמות כל הקטגוריות ממסד הנתונים בצורה הבאה - קוד:
$db->query("SELECT * FROM `categories` ORDER BY category ASC"); קוד:
$db->query("SELECT * FROM `articles` WHERE `id` = {$row['id']}"); Cat 1 Article 1 Cat 2 Article 2 Article 3 Cat 3 Article 4 Article 5 אשמח לעזרה, תודה מראש, אליחי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
קוד:
$db->query("SELECT * FROM `articles` WHERE `id` = $row['id']");
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
חחח שמה שהוא עשה יתן לך שגיאה ולא ירוץ (:
קודם כל, בטבלה categories יש שדה בשם category?
# 5 |
חבר בקהילה
|
$db->query("SELECT * FROM `categories` ORDER BY category ASC");
Last edited by eXtaZa; 19-05-06 at 22:35.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
מבחינת מבנה:
categories מכיל את השדות id,category articles מכיל את השדות id,cid,title (יש עוד שדות, אבל הם לא רלוונטיות כרגע) בעיקרון, יש לנו מערכת מאמרים שעובדת על פי קטגוריות. אנחנו רוצים להציג את כל הקטגוריות ותחת הקטגוריות את המאמרים של אותה הקטגוריה. השאלה היא, כיצד? סינון של where cid = {$row['id']} כבר יש לנו . תודה מראש ![]() ואליחי דבר איתי, יש עידכונים במערכת עצמה, שיפצתי הודעות שגיאה ואת מספר התגובות ![]() --edit-- אחרי שעה כמעט, אני שמח להגיד שהצלחתי! אליחי זה עובד!! אבל יש בעיה =] אנחנו עובדים עם פונקציות להתחברות לבסיס נתונים. בשביל לעשות שזה יעבוד הייתי צריך לעשות התחברות לבסיס נתונים פעמיים בפעם הראשונה: PHP קוד:
ובפעם השניה: PHP קוד:
PHP קוד:
Alter. Last edited by Alter; 20-05-06 at 01:21.. סיבה: הצלחתי כאילו דה? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
תוכלו להוסיף כאן את הקטע הקוד הרלוונטי?
בנוסף, אם יש שגיאת PHP תוסיפו גם אותה.
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אין שגיאות, כמו שאמרתי, הוא מציג את המידע מצויין!
רק שזה לא יעיל שאני צריך לעשות פעמיים התחברות לבסיס הנתונים בשביל הקטע הזה בגלל שאני משתמש בפונקציות. הקוד: PHP קוד:
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אממ
אתה לא חייב להתחבר פעמיים כדי להוציא שאילתות מ2 טבלאות שנמצאות באותו מסד, רון. מספיק חיבור אחד ל29628376 שאילתות על אותו מסד. PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני מאמין שלא, אם היית קורא הכל היית רואה שאני יודע שלא צריך 2 חיבורים, אבל בשביל מה שאני מנסה לעשות, שעובד רק עם 2 חיבורים שונים, אני צריך להתחבר פעמיים. השאלה איך אני מקצר את זה? הקובץ כתוב 2 הודעות מעל הנוכחית. תודה על הנסיון לעזור, רון.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|