![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
נטו הוסט? מה איתם ?
אני מאוחסן עליהם והשרת לא עובד כבר כמה שעות
יש פה מישהו שיש לו מידע במקרה מה קורה איתם ומתי צפוי לחזור? אף פעם לא יצא לי לפתוח הודעה כזאת ואני מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום יוני
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
למה לפתוח סתם הודעה.?
תקשר אליהם.? תנסה ליצר איתם קשר.? אז עוד שקל שיחה מה קרה? העיקר סתם לפתוח אשכולות.? |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() באמת אחי תפנה תקשר תשלח מייל או משהו,אני מאמין שהם יענו לך,זה לא שהשרת בדאון ימיים |
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא יפרט בדיוק כאן אבל יש לי סיבה שאני לא מתקשר אליהם אני ותיק בפורום ובאמת חבל שיש פה אנשים שהתגובות שלהם כאלה מגעילות אתה צודק במה שאתה אומר אבל הצורה שאמרת ממש לא מתאימה בסה"כ שאלתי שאלה פשוטה אם למישהו יש מידע אני אשמח לשמוע אם אין לדעתי אין סיבה להגיב פה יוני
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש להם בעיות ב DA זה בטיפול..
|
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פשוט רבתי פה עם מישה והייתי כולי בקריז =] מקווה שתסלח לי באמת שלא התכוונתי. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() יוני
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() Last edited by ymwd; 21-05-06 at 20:12.. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]()
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|