|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
העלאת קבצים בדרך קצת שונה ?
שלום
אני מחפש דרך לעשות את הדבר הבא : שיהיה לי כפתור שנקרא ATTACH FILE (זה לא הבעיה) ואז כשאני לוחץ עליו, נפתח לי חלון חדש עם INPUT להכניס קובץ ואז אחרי העלאה יהיה לי CLOSE WINDOW בחלון החדש. ואחרי שלוחצים יופיע לי ב FORM attached files : $filename ממש כמו פה ב VB - יש למישהו רעיון לאיך לעשות את זה ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אולי אתה רוצה את כל המערכת שאני יתכנת לך וזהו? :S
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
לא אני לא רוצה שתתכנתו לי מערכת שלמה כי אני יודע לתכנת טוב מאד לבד
השאלה שלי הייתה איך אני גורם ל UPLOAD שהוא בעצם בדף אחר להיות חלק מה FORM שלי שנמצא בדף המקורי... כי אם אני עושה אותו בדף אחר אז הוא לא נחשב חלק מה FORM לזה התכוונתי לא ביקשתי אפילו מילת קוד אחת.... |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא הבנתי מה בדיוק אתה צריך.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אוקי אני אנסח את זה אחרת....
מה שאני רוצה לעשות זה ככה : דף אחד - בלחיצה על כפתור הוא פותח POP UP לא משנה מה יש ב POP UP כשאני לוחץ על כפתור ב POPUP הוא הופך את העיצוב של DIV מסויים בדף הראשון כלומר במילים אחרות, איך אני יכול לשלוח מידע מידע לדף מבלי לרענן את הדף הראשון ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תראה
יש דרך לשליטה בwindow.. אני לא זוכר בדיוק אבל נניח שהשם של החלון הוא bla אז אתה עושה innerHTML לDIV עם AJAX... שהתוכן שלו יהיה window.bla.mashu |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
כן זה פשוט להניח שהשם של החלון הוא BLA והכל טוב ויפה
אבל זה לא ככה באמת...כי אתה לא יכול לקחת סתם שם ולהגיד זה החלון שלי חייבת להיות איזה שהיא פקודה פשוט צריך לחפש אותה זה שזה חייב להיות עם AJAX כבר הבנתי את זה הדרך הכי טובה שבה אפשר לראות אתה מה שאני מתכוון זה לפתוח הודעה חדש ואז שם ללחוץ על נהל קבצים מצורפים זה בדיוק מה שאני מתכוון.... |
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
טוב בסדר תלמד JS ותחזור אלינו טוב?
תחשוב על מה שאמרתי, ואולי תגיע למסקנה שאתה יכול להגדיר בעצמך את שם החלון ולא להמציא אותו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אתה עושה זאת ע"י:
document.opener.window ואחרי שאתה כותב את זה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. זאת אומרת לדוגמא: document.opener.window.getElementById('id').innerH TML="הועלה בהצלחה!"; |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|