![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
נצרת עילית ירדה ליגה !
גם כפר סבא וגם נצרת הפסידו היום ...
כפר סבא נשארת בליגה בגלל הפרש שערים ! ולנושא אחר .. מישהו ראה את הגמר הענק עם בניון ? 3-3 .. ווסטהאם מפסידה בפנדלים . איזה משחק זה היה !! שבוע טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שו שול שולמית
נצרת עלית ללאומית !
# 3 |
הוסטסניון
|
המשחק היה ליד הבית שלי
![]() חבל מאוד שהם הפסידו, אחרי כ"כ הרבה השקעה (כספית). |
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בניון, וקבוצתו היו אמורים לנצח אבל מה לעשות זה כדורגל.
ועדפתי את כפר סבא על נצרת עלית ![]()
# 5 |
חבר וותיק
|
מגיע לכפ"ס להשאר !
אגב , חבל שווסטהאם הפסידו , הם הובילו 3:2 דקה 90' . ועוד היה 2:0 לווסטהאם בהתחלה |
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אם יש קבוצה שמגיע לה להשאר בליגה זה כפר סבא.....
וואלה הספידו אותם לפחות 3-4 פעמים במשך הליגה שהם ירדו ליגה, ואז אוחנה הגיע ועשה איתם וואחד קמבק....מגיע להם להשאר...שלא תבינו אותי שאני אומר שמגיע לנצרת לרדת..פשוט הגיע יותר לכפר סבא להשאר. בקשר לווסטהם...לא ראיתי, חבל אבל שמעתי הם הובילו כל הזמן....2-0 ואז 3-2....וחבל. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
גולים מדהימים .. הגול השלישי של ווסטהאם, השתי גולים של ג'ארדד .. אין אין .. האחרון דקה 90 היה ענקקק !!! 35 מטר ! |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
כבר שנתיים אני לא מתעניין בכלל בליגה חרא ליגה יש לנו בארץ!
![]() |
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
שמעו כפר-סבא עשתה משהו קשה מאוד..
אני הייתי בהרבה משחקים שלה ופשוט בכיתי מהמשחק העלוב... עד שאוחנה הגיע ולא יודע אם זה "משנה מקום משנה מזל" אבל אתמול היה ההפסד הראשון במחזור ועדיין היא בליגה.. ראוי להערצה אולי עונה הבאה היא לא תהייה צמוד לקו האדום ואז השחקנים יוכלו לשחק רגוע
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|