|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[HTML] יש לי בעיה בסידור הטבלאות והצגת התפריטים - כנסו לפרטים!
שלום לכל המשתמשים יקרים,
אני עיצבתי את האתר הבא לאח שלי, אתר אנימה: http://www.dbz-il.net/ הבעיה שאם תכנסו עכשיו לאתר אתם תראו אותו בסדר גמור מאוד מסודר ומושקע. אבל אם תגדילו את המסך לרזולוציות יותר גדולות מ1024x768 למשל לרזולוציות הבאות: 1152x864 1280x1024 אז יראו את האתר לא טוב, תבדקו את זה ע"י שינוי רזולוצית המסך להכי קטנה. עכשיו אתם בטח שואלים מי משנה את המסך לרזולוציה כזו, התשובה לכך פשוטה. יש כיום מסכים ענקיים שהתוכן לא מוצג יותר קטן אך הרזולוציה גדולה יותר ולכן רואים את האתר שלי לא טוב. חפשו בגוגל Poll: Screen Resolution ותראו שרוב המסכים הם בגודל 1024x768 ואחר כך 1280x1024, ו-1280x1024 לא רואים טוב. מה שטוב זה שאם צופים באתר ברזולוציות הבאות: 800x600 1024x768 אז רואים את האתר בסדר גמור. איך מתקנים את הבעיה הזאת שטבלאות נמתחות והלוגו מוצג מוזר, תנסו לעשות ניסויים ותגידו איך פתרתם את הבעיה. תודה לכם מראש, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תקבע טבלה תוחמת שלא תהיה 100% מהמסך אלא x פיקסלים ותשים אותה באמצע ואז זה יתאים את עצמו אוטומטית
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה עושה צחוק? מאיפה לי לדעת על איזו טבלה אתה מדבר, ואין לי טבלאות של 100%. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
אני עובד על 1280x1024 והאתר בסדר גמור חוץ מהעובדה שהלוגו קצת בורח הצידה ולא מיושר לאמצע...
# 5 |
חבר פורום
|
תיראה אחרי הbody
שים את זה: <table height=100% width=800> פה יבוא כל התיכנות התפריט הכל מה שיש לך באתר ואז בסוף שים אאת זה <table/>
# 6 |
הוסטסניון
|
לדעתי עם DIV יותר נוח...אתה כמובן יכול להשתמש ככה:
<div style="width: 8994px"> שאר תוכן האתר </div> עכשיו את ה<div style="width: 8994px"> תשים ממש ישר אחרי ה<body> ואת ה</div> תסים לפני ה </body> זה חייב לעזור. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הוא ניסה לעזור, המעט שאתה יכול להגיד זה "לא עזר/לא יודע איך, תודה בכל זאת/תסביר שנית בבקשה". |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|