|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() לילה טוב לכולם.
כל מי שראה באשכול הקודם בקשתי עזרה מה כדי להתקין אחרי הפורמט והכל, אחרי שהתקנתי הכל אני צריך לעדכן ת SP2 אז אני מנסה לעדכן זה עושה עידכונים מתקין אבל אחרי הריסטרט לא קורה כלום חשבתי אולי בגלל שעדיין לא רשמתי את הווינדוס כמקורי זאת אומרת יש תהודעה 'נותרו 30 יום' אז בגלל זה אני שואל יכול להיות בגלל זה או שאין קשר בכלל? דרך אגב: יש לי מקורי אבל כשאני מטלפן ורושם תקוד שם זה אומר לא נכון אז אני צריך תמיכה אבל הם עובדים עד 10 בלילה ככה שאני צריך להתקשר רק מחר.
![]() Last edited by Hagai; 29-04-06 at 23:46.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אם אין לך רישיון ואתה מוריד עדכונים אוטומטים ממיקרוסופט,
אז העדכונים(בחלק מהעדוכנים יש להם שם דברים שנועלים לך תמחשב ונותנים לך הודעה של ה 30 יום) בגלל זה אני לא מוריד בכלל עדכונים. פעם אחת זה נעל לי תמחשב מאז אני מבטל אותם . |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
או פשוט לא קראת בכלל חוץ מאיזה שורה ... ![]()
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז פשוט תנסה מחר אחרי שתפעיל את המערכת... ואם לא יעבוד כנס בMicro$oft...
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מנסה לעזור לא לעלות שום מונה ההודעות,אם תראה תמספר המשתמש שלי תבין שאם הייתי רוצה לעלות תמונה מאז שנרשמתי היה לי לפחות 2000 הודעות, ועכשיו לעניין שלך,רשמת שם חלק שעוד לא פתחת את הוינדוס כמקורי אז הגבתי לך בנוגע לזה, ולא חשוב מצידי שינעל לך כל הוינדוס |
|
![]() |
# 6 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
מי אמר SP2 ולא קיבל??! וזה אפילו חוקי!
שם..כאן *אל תשכח לבחור את השפה של המערכת שלך, אם התקנת Mui למערכת - בחר בשפה המקורית שאיתה הותקנה המערכת. הדבר הטוב בזה שתוריד את העידכון בדיוק בדרך הזאת ולא דרך update זה כי תוכל לצרוב אותו או לצרף אותו לעותק המקורי. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אולימפוס: לפעמים עדיף לשתוק.
קייטק: תודה נכנסתי כבר לשם וזה לא עוזר לי למה זה לא מעדכן כנראה שאני צריך בכל זאת לדבר עם התמיכה של מיקרוסופט, תודה בכל מקרה.
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי ניסיתי לעזור,וכנראה שמהצד שלי לא ממש אבנתי את ההודעה שלך אז טעיתי,ואז מגיע החלק שלך שכולו טענות והשמצות מפגרות, בגלל זה אני מתעצבן בכל מקרה אני אשתוק,כי אני באמת לא יכול לעזור. |
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חדל נאביות!
![]() ![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש לך חבילה והדיסק מכיל את סימני המים? אם כן, עדיין יכול להיות שגמרת את כל הרישיונות שיש לך. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|