|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מחפש עבודה - בחברת איכסון - ידע יש!
שלום.
אני מחפש עבודה בכמה תחומים בחברת איכסון. כמו כן לפני הכל , יש לי ידע בתחום ההוסטינג למעל 5 שנים. כמו כן , במכירות ישנו לי ידע התמכתי בכלכלה בכמה קורסים כמו כן עבדתי ועזרתי בכמה עסקים באזור ב"ש... בתחום התמיכה הטכנית ישנו לי ידע בכל הקשור ל: מסדי נתונים , PHPMYADMIN , ניהול פאנלי ניהול השונים כגון: סיפאנל , דיראקט אדמין , פלאסק . יודע לעבוד אם רוב סוגי המסדי נתונים . יודע ומבין במערכות ניהול תוכן מוכנות. אני בן 17 וחצי מב"ש. אני מחפש בעיקר עבודה בתור איש מכירות. אך אם חברה זקוקה לאיש תמיכה אשמח לשקול זאת גם . כמו כן לפני הכל. אם אתם עומדים בפני החלטה אם לקחת אותי לעבודה קחו זאת לצומת ליבכם. ישנהם לי שגיאות כתיב לא מסיבות שאני בוחר בכך אלה מפני "מחלה" אני דיסלקט. אך זה כלל לא משפיע על תחומים אחרים שמסביב . ליצירת קשר: איסיקיו: 296652464 דואר אלקטרוני: Exciter17@Gmail.Com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
רק דבר קטן אתה לא חולה זאת לא מחלה אלא הפרעה. וזה לא אמור לשנות כלום זה דבר קטן מאוד במכלול גדול.
בהצלחה, יוסי,צבעים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
הודעתך קשורה לפורום "הצעות ובקשות שונות".
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
מה ניסגר איתכם אנשים ?!?
אתה השני - שלישי היום שפותח בפורום הזה אותו נושא . זה לא קשור לפה, זה קשור ל"הצעות ובקשות שונות" . תקרא חוקים. דווח. ירין.
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
0505232749 - מאור . בברכה , מאור . |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
נשמע לי בחור טוב מאוד, עצם זה שהוא אומר גם את הדברים שיכולים לפגוע מראה על בנאדם ישר,
בהצלחה לך, בהמשך אם תיהיה פנוי אני אולי יצור איתך קשר. יום טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|