|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת רעה מאוד על חברת Magic-Serv
החברה Magic-Serv.Net היא חברה חדשה שנפתחה לפני כמה ימים
אני תומך טכני בחברה הזאת . כשפתתחו לי חשבון הכל היה בסדר העלתי את האתר שלי ישבתי עליו ימים ולילות....היום בצהריים פתאום החשבון נמחק ! אני מתחיל לברר למה מה מתי ומי...דוד(מנכ"ל) אומר לי שהוא לא יודע מי מחק , יש 3 מנכ"לים, אף אחד מהם לא מחק ...ואין גיבוי ! אחרי זה שאלתי אחד אחד , בר שלח אותי לאיגנור , ברק אומר לי "כלום לא קרא , תתחיל מהתחלה" - גם שלח אותי לאיגנור , דוד אומר לי שאין לו קבצים והוא לא אשם וגם לא אכפת לו ,הקבצים האלו הו לי ממש חשובים זה הפרויקט שלי נהרס כולו ישבתי עליו חודש חודשיים והכל נמחק !!!!! אז בקיצור אני רוצה שתדעו איזה מן אנשים יש שם : אנשים לא אכפתיים,לא עושים גיבויים,צורת דיבור רעה. וד"א בבוקר היום שאלתי אותו כמה לקוחות יש לנו , הוא אמר שעזבו 3 ...שאלתי למה - הוא לא עונה. אני מציע שלא לקנות מהחברה הזאת !!!!! דניס.
חבר וותיק
|
טוב לדעת אחי
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
טוב לדעת,
חח הם רשמו בבין לקוחותינו את האתר walla.co.il,חח.
חבר מתקדם
|
מצטער לשמוע,רק נפתחו וכבר ביקורת כזאת?
חבר מתקדם
|
א. עסק לא רשום
ב. אשמח אם תמחוק מהנושא את השם של העסק שלי. בברכה, עמיטל ------------- טעית באשכול, העברתי את ההודעה שלך, ומחקתי את שם חברתך מהודעה הראשית, כי היא איננה קשורה. SOMEBODY. |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
שילמת להם על האחסון?
או שקיבלת אותו כחסות על משהו? |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
מנכ"ל? עוד 3 כאלו?
עכשיו רק נפתחה? כבר הבנתי איך זה הולך להיות..... בכל מקרה, קיבלת אכסון בחינם. אין לך זכות לפתוח ביקורת. |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לא יודע אם לצחוק או לבכות.