|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
המסך נותן לי שגיאת No Signal
שלום לכולם.
יש לי בבית מחשב, שתמיד עבד, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר אותו למסך ולהתקין מערכת הפעלה, והמחשב לא מציג כלום במסך, המסך מציג שגיאת No Signal. הכבל של המסך מחובר כמו שצריך, אני שומע שהמחשב עולה - אך הוא לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יעזור לי, תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תבדוק עם הכרטיס מסך טוב...
ותזהר לא לשרוף.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
גם לי זה היה, בדקתי בכרטיס מסך לא ראיתי כלום .
יום למחרת אבא שלי לקח את המחשב לחברה שקניתי מהם ובטעות שרפתי את המעבד והכרטיס מסך ..(חח..) ירין .
# 4 |
אקס מנהל
|
גם לא זה היה..
אם אני לא טועה,ניתקתי וחיברתי מחדש,אבל.. פנה למישהו מומחה שיעזור לך ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
גם לי זה קרה שרפתי תלוח אם ותכרטיס מסך אבל קניתי והרכבתי חדשים.
עכשיו עובד חלק. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
המסך לא מזהה אות כל שהוא מהצד השני של החיבור... או שהכרטיס המסך לא מחובר כמו שצריך או שיש בעיה באחד החלקים שמונע מן המסך לקבל את האות!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
תעיין בספר של לוח האם שלך, תראה איפה החיבור של הרמקול המערכתי על הלוח, סביר להניח שהוא לא מחובר, אחרת הוא היה משמיע צליל התרעה בעת כשל, סביר לבניח שבתוך המארז שלך משולב רמקול, ואמור להיות על הראש של החוט של הרמקול כיתוב:"SPEAKER" בדרך כלל הצבע של שני הכבלים שמתחברים אל הראש של הכבל משני צדדיו הוא שחור ואדום. חבר אותו לשקע הרמקול בלוח האם(שלושה פינם).
אז תדליק את המחשב חזרה ותשמע איזה צליל משמיע הרמקול, בספר ההדרכה יש לך פירוש של כל צליל, ומה המשמעו שלו, ככה תוכל לאתר את התקלה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() חחח איזה סטלן... |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
"לא מזהה אות כל שהוא(כלשהו) מהצד השני של החיבור" "תקלה באחד החלקים שמונע(ת) מן המסך לקבל את האות" אתה שמוק P: , וגם לא כזה גדול. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מנסה להסביר לבנאדם! מה אני אגיד? "המחשב שלך נכה"? אה? "המחשב אוטיסט מדי בשביל לפעול כמו שצריך"? חחח דפוק... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|