![]() |
# 1 |
Fatal Error
|
אימות טפסים
נמאס לי כל טופס להתחיל לאמת שהמשתמש אכן מילא את הטופס נורמאלי ושלח (ולא הוריד למחשב וזייף את הטופס). בימים אלו אני בדיוק עושה איזה סיעור מוחין עם אנשים ולשמוע מהם פתרונות לעניין, אשמח לשמוע גם את הפתרונות שלכם
![]() ובאותו עניין - http://www.siteam.co.il/elad/beta2 האם לחיצה על הלינק מחזירה הודעה שהכל בסדר? http://www.siteam.co.il/elad/beta2/?j=2 האם לחיצה על הלינק מחזירה הודעה שהגעתם לטופס לעמוד בדרך לא כשרה? * מישהו רוצה לנסות לעקוף את זה? * מישהו משתמש כאן בפרוקסי?
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
בקשר לראשון לא הבנתי:|
איזה טופס?:| בקשר לדף השני, אתה לא מפעיל SESSION, ולא עוגיות, איך אתה בודק?:| עכשיו לא עולה לי בראש דרך.. ואתה גם לא שלוח כלום ב POST אתה בודק מאיפה הגיע הגולש ואם הוא לא הגיע מהעמוד שנתת קישור אליו בהתחלה אתה מראה שגיאה? ככה זה ניראה בכל אופן.. |
![]() |
![]() |
# 3 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
תעשה מה שאני עושה. הכי בטוח:
בודק בצד לקוח ובצד שרת. כל הבדיקות שבצעתי בצד לקוח אני מבצע גם בצד שרת... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
השני באמת לא הבנתי OO"
הראשון- פשוט ביותר. סשן שנקרא realpost, שנמחק אם כן. אין שום דרך לזייף. אני פשוט עובד על פרוייקט שחייב אבטחה אז אני עושה גם אימות טופס.. =\ אבל בד"כ..: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אני מפעיל את page one במחשב ומוריד משם את הטופס (page one עדיין פתוח) ואז שולח את הטופס המזוייף ל page two. ה session עדיין קיים ולכן הוא יזהה את זה כאילו שהכל בסדר ![]()
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אז אולי נכין קובץ class או משהו כמו הmime extension, שמריץ אוטומטית בדיקה אם נותנים לו את שמות השדות..(?)
חוצמזה תמיד אפשר לאמת ע"י הדף שממנו הופנת.. אם הופנת מדף שבשרת שלך / הדף הצפציפי אז זה יאשר.. אבל לא הצלחתי להשתמש בדבר הזה.. סרבר REFERRAR או משהו כזה |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ואת ה referrer הזה אפשר לעקוף בעזרת תוכנה ככה שזה לא כזה פרקטי ![]()
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שים לב שגם את זה אפשר לעקוף בקלות.
אם כבר הייתי באותו עמוד, ובאותו חלון דיאלוג עם האינטרנט אני משנה את הכתובת שוב לj=2, אז זה כותב לי All good.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|