|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת גרועה ביותר על דיגיטיק .
רכשתי שרת יעודי מהחברה Digitekk ,
העברתי תכסף למשה, לפני חודשיים וחצי כבר. וכל יום הוא אומר לי היום, מחר ואני מחכה ושום דבר. "בעיות בשרת" "הפסקת חשמל" . היה לי תשרת לכמה ימים אבל שוב היה בעיות עם הפאנל. עכשיו ביקשתי תכסף חזרה אחרי חודשיים שמדחיקים אותי. לא ביקשתי יותר ממה ששילמתי ביקשתי רק את מה ששלמתי. התקשרתי למשה, הוא אמר לי שהוא לא קשור לשרתים יעודיים שאני אדבר עם מיכאל. דיברתי עם מיכאל, והוא אמר שאני אדבר עם משה, התקשרתי שוב למשה הוא אמר לי ש99% שמיכאל לא יחזיר לי תכסף, ביגלל "שבאתר שלהם רשום שאין החזר כספי אחר התשלום". עכשיו אמרתי לו, אין לי שרת על מה שלמתי? הוא מזניח אותי ואומר סתם מתקתים בדלת, אני מכחה על הקו אף אחד לא עונה, אני מתקשר לא עונים, כבר דפקתי עליהם מלא שיחות! בקיצור למי שחושב לקנות מהם שרת או משהוא, שיחשוב כמה פעמים לפני . שיחה : WwW..Net (02:14 PM) : מיכאל ? A D M I N (02:19 PM) : ? WwW..Net (02:22 PM) : מתי אני יכול לקבל תכסף ? A D M I N (02:22 PM) : במהלך שבוע הבא אני מקווה WwW..Net (02:22 PM) : זה מאוחר WwW..Net (02:23 PM) : מה הבעייה למשה לבוא לפה ולשלם לי WwW..Net (02:23 PM) : אני יבוא אליו הביית רק שיגיד לי איפה הוא גר בברהע WwW..Net (02:23 PM) : בברנע* A D M I N (02:23 PM) : ניר הסברתי לך מיליון פעם שיש דברים שלא תלויים בי או במשה תקלות לא צפויות..... אני מציע שתמתין עד אשר הכל יסתדר וניתן לך תשרת שלך וזהו. אני לא בורח לך ואני מדבר איתך ! A D M I N (02:24 PM) : כרגע לא להפריע WwW..Net (02:24 PM) : ראיתי שאני לא היחיד WwW..Net (02:24 PM) : ודפקתם מלא אנשים כמוני WwW..Net (02:24 PM) : אני רוצה תכסף חזרה וזה הכל . A D M I N (02:24 PM) : שמע לי ניר... חבל שזה יתפתח בכוון לא טוב A D M I N (02:25 PM) : אם אני רוצה לדפוק אותך אז אני אשים אותך באיגנור עכשיו A D M I N (02:25 PM) : זה מה שאתה רוצה ? WwW..Net (02:25 PM) : יודע מה לך על זה . WwW..Net (02:25 PM) : שים אותי באיגנור A D M I N (02:25 PM) : סבבבבבבבבה A D M I N (02:25 PM) : ביי
משתמש - היכל התהילה
|
אני באמת שאני לא מבין למה אתם פונים לעסקים מפוקפקים...
תחשבו על זה, יש להם מספיק עסקים או חברות בארץ שהם אמינים, כמו פנומן, או בסיק נטוורק, או קיו אוסט, סייטים, למה לפנות לעסקים מפוקפקים בגלל כמה שקלים הבדל ואז לסבול המון המון הזמן בגלל זה... יבגני |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
שילמת בהפקדה בנקאית ?
יש כתובת איפה משה גר ! הולך הבייתה שלו (אם אתה קטין לך עם אבא או אח או מישהו) עומד לו שם עד שיש תכסף (עומד בתוך הבית ) אם הוא היה גר לידי בכייף הייתי עושה את זה הייתי אהולך עם כמה חברה (לא לא יגיד באלימות :X) כי אסור בהוסטס אלימות שמישהו םפותח תדלת כנסו שבו בסלון ראו טלויזיה כנסו לחדרים יזמינו משטרה ? יופי בדרך לוקחים את משה לחקירה גם + בדרך שאתם בבית יש מחשב הרי אםפ הוא השקיע בחברה האימפוטנטית שלו 126 אלף שקל משום מה יהיה לו מחשב פצץץץץץץץץץ ומסך דק סורק בדרך קח את זה ערבון ! סלאמט על ישראל ! נימאס מהחלברההההההה הזאת דייייייי חברה עם איפוטנציה נוראית שרתים נבולים לגמרי אה ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שמכתי עליו, כי שילמתי לו פנים לפנים, והוא אמר שהשרת יהיה היום. לפני חודשיים וחצי!
Last edited by OldMega; 12-04-06 at 13:37.. |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם כן יש על הסמכתא כתובת !!!!!!! אם הייתי גר באשקלון !@!@#!@#!~@ |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לא יודע אם לבכות או לצחוק :S
דיגיטקק שוב ירדה , מפה אני חושב שהיא כבר לא תעלה. פשוט בושה.
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 9 |
הוסטסניון
|
לך לבית ספר שלו למזכירות שלום אני רוצה לדעת תמספר טלפון של משה (ושם משפחה נראה לי גנב)
לוכח תמספר לוכח כתובת אבל מספיק מספר 144 כתובת + יש רשומון ועוד מלא שיטות ! קיצור משה יש לך שרת אחד ! ומשה אתה אימפוטנט וגם השרת שלך ! |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
עצוב לשמוע..
והיית צריך לבקש תכסף ממזמן לו לחכות מלא זמן . מקווה שיהיה טוב {גם בחברה שלנו אנחנו בתקווה חח} חג שמח ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|