|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
[שאלות] בקשר לגישת SSH
בכללי אני מבין מה היא גישת SSH אבל לא מובן לי סופית מספר דברים קטנים.
1)בעזרת מה אני ניגש לשרת עצמו, גישה מרחוק ? 2)מה אני יכול להריץ על השרת ? למשל כמה שרתים אני יכול להריץ לפני שהמחשב קורס ?(למשל יש לי 5 ג'יגה). 3)מה אני לא יכול להריץ על השרת ? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
1. אתה ניגש ל SSH בעזרת התוכנה putty 2. SSH= רוט, בכלליות אתה יכול להריץ הכל ממש כמו שרת יעודי {במידה ויש לך ריסלייר עם SSH} 3.שרתי משחק ושרתי דיבור , שרתי משחק כי זה יחסית כבד ולכן בעל השרת שלך לא נראה לי יסכים לתת לך להריץ.. ושרתי דיבור=לא חוקי אם אין רישיון. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן ליצור קשר ![]() חג שמח, עמיטל ![]() Last edited by Amital; 11-04-06 at 12:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2) תלוי איזה שרת (מפרט), צורת תחזוקה. 3) תלוי איפה אתה יושב. אם אתה יושב על VPS (מיני ייעודי) אז סביר להניח שבעל השרת מגביל אותך. אם אתה על ייעודי, אתה יכול להריץ בדר"כ כל מה שבא לך עד גבול מסויים בתקווה שהשרת לא יקרוס. אם יש לך עוד שאלות, שלח לי אותם לפרטי, אעזור לך. ![]()
![]() |
# 4 |
Whatever
|
כולם פה אומרים putty..
תתעוררו, אני משתמש ב SecureCRT, יש עוד תוכנות חוץ מ putty
# 5 |
חבר וותיק
|
1) אני ממליץ לך על PUTTY.
2) אתה יכול להריץ כימעט הכל תלוי אם בעל השרת מאפשר לך. (שרתי רדיו,מישחק,דיבור,מירק וכו.). 3) עדיף לא להריץ שרתי מישחק ואתה לא תוכל להריץ שרתי דיבור כי אין לך רישיון מומלץ להריץ רק שרתי רדיו ואולי שרתי מירק. ![]()
# 6 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
שרתי IRC
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אממ.. תומר, אני רק נתתי לו את התשובות שאני עובד איתם. אני אישית מתחבר דרך PuTTy. מסתדר איתה והכל אחלה. אני לא יכול להמליץ על SecureCRT שלא עבדתי איתה בחיים. ![]()
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
סליחה שאני אומר את זה אבל אתה בעל חברה שמוכרת אחסון, אתה אמור לדעת דברים פשוטים כאלו ...
האשכול הזה רק מוכיח את הרמה של השוק (מבלי לפגוע בפותח האשכול) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|