|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זקוק לעצה יצירתית בנוגע ליצירת 2 שדות id בטבלא אחת.
אוקי, אני רוצה להתאים לכל עמוד תגובות משלו, את זה אני יודע לעשות, וכמובן שצריך לכל עמוד id משלו נכון ? לכן יצרתי שדה אם "הכנסה אוטומתית" , ועכשיו בשביל להתאים את התגובות לעמוד המתאים צריך את כל השדות יחד נכון ? אם לא אז איך אפשר לקשר בין שתי טבלאות בתנאי WHERE ?
או שאלתי השניה , אם אפשר לעשות שתי שדות אם "הכנסה אוטומתית" , ואי אפשר, אז איך לעשות אחד ידני? חשבתי על לולאה, אך זה מסובך. עצות ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
לא חייבים 2 ID תעשה תא שיקראו לו page ובו או שתכניס את הID של העמוד או את השם שלו ותבצע שליפה לפי זה.
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה על הכיוון =] אני חושב שהבנתי...!
אגב בניה, אני שולח עלייך המלצה למנהל הראשי. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה..מה שבניה אמר עושים בכל מערכת תגובות פשוטה.. אני יפרט קצת יותר.. בטבלה נגיד של הכתבה/עמוד יש: ID TITLE TEXT ובשביל לשייך תגובה לעמוד/כתבה אתה צריך להכיל את המפתח (במקרה שלנו הID) בתגובה..כלומר המבנה יהיה ככה: ID PAGE_ID (שפה יהיה הID של הדף) TITLE TEXT תנסה עכשיו ליישם את זה אצלך במסד ובמערכת. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח תודה שי...
לא אמרתי שאתה לא מספיק טוב, להפך אתה מצויין ( אולי קצת לפעמים לא מוותר) אבל אתה יחיד, וביחד אתם תיהיו פנטסטיקו. *אוקי, נכון רשמת page_id ? כיצד אני יכניס את הנתון הזה ? Last edited by bestdesign; 12-04-06 at 15:32.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כשיהיה צריך עוד מנהל..אני אלמוג ואלון ננהל שיחה..לא לדאוג.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
הכנתי לך משהו קטן, אני בטוח ב100% שזה יפתור לך את הבעיה
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ד"א זה הפתרון הכי מומלץ, אבל אתה תמיד יכול לסבך את עצמך ולעשות mysql_num_rows+1 בשביל הPID... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סבבה את הרעיון הזה אני יודע רק איך עושים את הקישור בין הטבלאות ?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ע"י שאילתת SQL בפשוטה.
רק תעשה WHERE. קבל את הPAGE ID מהכתובת ותשווה אותו ע"י SQL לעמודה של ה PAGEID בטבלת התגובות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|