|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
ממליץ על עידן צרור! אחלה בן אדם ומבין באופן מושלם במערכות ובכל דבר הקשור בSMSים.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בלי לפגוע, תראה לי אתר אחד שלו.. אני רוצה לראות אתר אחד שיספק את הצרכים וירשים אותי. אני מחפש אנשים עם עבודות ורפרטואר להראות (לא מחפש דווקא מתכנתים, מחפש גם יזמים ומנהלי פרויקטים). |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
לא צריך להיות "מומחה" בתחום ה-SMS כדי לבנות מערכת שתשרת אותך ותספק שירותי SMS. הרבה יותר צריך להיות "מומחה" בתחום התיכנות PHP/ASP מאשר להיות "מומחה" SMS.
בכל אופן, חיפשת חברה רצינית, קח בחשבון שהמחיר גם הוא בהתאם לבקשה, למרות שאנו יחסית זולים. Pixeline.co.il - עבודות קודמות - איגוד האתלטיקה הישראלי, לימון, מיניסייטים לליצ'י וברטנדר, דפים ירוקים, BWANTED, ועוד.... לימון משלב בתוכו את תחום ה-SMS וכך גם עוד אתר שאיני יכול לפרסם עקב האיסור על פרסום פורומים. אימייל - alon@pixeline.co.il |
![]() |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
איך אני אוהב שמדברים עלי דברים שלא יודעיים.
mr. popi, מאיפה אתה מכיר אותי מאיפה אתה יודע? אתה חושב שרק ב'הוסטס' צריך להציג דברים. בוא אני אגיד לך משהו קטן, שיש עוד כמה אתרים שאף אחד מהוסטס לא יודע(וגם לא ידע אני מקווה). בכל מקרה, אם יש לך הצעה מחיר תוכל לפנות אלי במייל: idansror@nana.co.il + אייפון מלא.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|