|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת על חברת Actserv.net..!
שלום לכולם וערב טוב,
טוב אז אני יתחיל מהתחלה, היה לי פורום יחסית גדול, הייתי מאוחסן אצל אלירן - .co.il, הייתי לקוח יחסית ותיק (5 חודשים), אחרי שאלירן נסגר החלטנו לעבור חברה, חיפשנו באינטרנט חברה שנראת רצינית ויכולה להחזיק את הפורום שלנו, הגענו ל actserv.net, אני דיברתי עם עומרי, והוא עשה הכל בשביל שהמחיר יתאים לכיס שלי, הפורום היה יחסית ענקי וחשבתי לפתוח חברה איחסון באותו הזמן, אז מן הראוי אני יקנה ריסלייר, קניתי ריסלייר מעומרי, נפילה ? לא שמעתי, לא הכרתי את המושג הזה בחברה שלהם. תמיכה? את זה הכרתי והמון! כל לקוח נותנים לו יחס כאילו הוא הלקוח היחידי עומרי עזר לי בכל מה שקשור לפורום, כשהוא היה נהרס בגלל כל מיני סיבות הוא היה מסדר אותו, בקיצור, בחברה יצא לי להכיר בעיקר את עומרי, עם עומר דיברתי מספר פעמים, נשמע בחור רציני, אבל עומרי, אני חייב לו המון, וחייב לומר לו תודה. שיהיה לכולם המשך יום נעים!. אורי. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
טוב לדעת... בהצלחה!
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ידוע אחלה חברה הם
![]() שיהיה להם בהצלחה
חבר וותיק
|
לא חידשת כלום
![]() חברה ברמה אחת כמעט מעל כל החברות כאן. |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אחלה של חברה
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
שיהיה לכם ולהם בהצלחה
לא מכיר אותם ניכנס וניראה |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב לדעת, תודה.
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה בשם כל צוות ActServ.net
שבוע טוב, עומר |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
ידוע, זאת חברה מצויניית
אחראי פורום
|
ידוע...נראת חברה רצינית ביותר!
מקווה שתמשיכו להצליח. *לציין שאורי מעביר ביקורת על דעת עצמו והדבר לא קשור לעסק שלי (אנשים בסוף יחשבו שאנחנו ריסלייר). המשך יום נעים וחג שמח ![]()
|