|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת serv-in.com !!
שלום.
היום ניכנסתי לאתר הנ"ל ( serv-in.com ) מסיבה שזהו אתר לחברת איכסון הקיימת באתר ומופרסמת כאן אך התגלתי לראות תמונות אשר כלל לא יהיא צורך בכך. באותו רגע היו ילדים בגילאים אשר אין להם צורך לראות בדברים אשר מצוים באתר זה. אשמח אם ההנהלה תטפל בהתאם ותצנזר את האתר הזה לעימותים דומים מאלו בעתיד. עד שדפי האתר יסודרו . |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הוסטסניון
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=19112
תתעדכנו חברה עריכה: לא שמתי לב שעדי כבר נתן קישור, למרות שהיד שלו שבורה ![]() בקיצור נמרץ - הבן אדם שקנה להם את הדומיין, "גנב" להם את האתר, והפנה אותו לאתר פ*רנו. בקרוב הם יחליפו דומיין.
Permanently Banned
|
ציטוט:
הנהלת האתר אמורה לדאוג לפי החוקים באתר לצנזר דפים דומים לאלו דרך האתר. אכן בעיה תקלה לא יודע מה שיצנזרו עד תיקון הבעיה אני לא צריך ולא אמור לגשת לדפים כאלו דרך האתר. תחשוב שניה אחיך הקטן יושב לידך לא המחשב ואתה גולש באתרים אשר לא דומים לאלו שלא אמורים לגרום לשום נזק לך או נזק פסיכולוגי או סתם בכלל לסובבים אותך ואוף אתה מתגלה לאתר כזה ליד האחים הקטנים שלך או ליד ילדים קטנים. |
|
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני אישית לא אמור לגלוש בכל דפים הפורום לשם להתעדכן בעניין שהדף כזה וכזה ניפרץ. הנהלת האתר או האדם הזה בפרט אמור לצנזר את הקישור לאתרו מדפי האתר לשם אי נעימות שכזאת. לא כן? |
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
איך הם יצנזרו? הבנאדם קישור את הדומיין serv-in.com לאתר פורנו איך אתה רוצה בדיוק שהם יסדרו את זה אם הוא שינה את הסיסמא של הלוח בקרה של הדומיין וכבר כתבו על זה והם הודיעו על זה תבדוק לפני שאתה פותח הודעות ובא בתלונות |
|
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
במערכת פורמים מסוג VB או מכל סוג יש אפשרות לצנזר מילים.
אה בא ומצנזר את המילה \ משפט וזהו. או שהאדם עצמו בפורום היה מוחק את הקישור לאתרו. |
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
אני לא מבין על מה אתה מתלונן? על זה שגנבו להם?
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
רגע? אתה מתלונן שפרצו להם לדומיין?
זה ממש לא במקום.
|