| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  01-04-06, 01:07 | # 1 | 
| חבר בקהילה | 

עברתי ל- Serv-in.com מהחברה ****, ואני מרוצה
			 כולם נחמדים שם, כולם עוזרים. הציעו לי מחיר טוב. קיבלתי. בינתיים השרת עובד מצויין. מקווה להמשיך להינות. מצטער שהפורום הזה מלא בהודעות על Serv-in. עצם זה שאני אומר זאת, זה כבר נשמע חשוד. אני מקווה שתאמינו לי. | 
|  01-04-06, 01:11 | # 2 | 
| חבר בקהילה | לא נשמע חשוד בהחלט חברה טובה! תמשיך להנות מהחברה....  | 
|  01-04-06, 01:17 | # 3 | 
| חבר מתקדם | מקווה שתהנה מחברתנו ואשמח לתת לך את מירב השרות שתצטרך .. כל הלמעלה של הפורום Serv-IN חח עוד יחשבו שדרשתי מכולכם ... לילה טוב ושבת שלום! עמיטל  | 
|  01-04-06, 01:19 | # 4 | 
| Permanently Banned | כן חברה תותחית באמת אני מדבר עכשיו עם עמיטל בן אדם זהב! המשך כך עמיטל =) כולם זהב בחברה הזאת! | 
|  01-04-06, 01:21 | # 5 | 
| משמש ניסיון + הסכם ניסיון | עוד לקוח חדש בחברתינו   מקווה שתהנה  כי שירות, אמינות, ואיכות זה אנחנו! 
				__________________ אורגינל - פורטל נוער לא רגיל | 
|  01-04-06, 01:34 | # 6 | 
| הוסטסניון | ואו תודה רבה גל זה מחמיא לי מאוד   שמח שאתה נהנה . *מצטער אם תהיה נפילה קטנה - עקב המעבר לשרת חדש תהיה נפילה קטנטנה . דאגנו לגיבויי ועם השרת החדש יגיעו שירותים חדישים לעסק . (תקבל על הנפילה פיצויי הולם) . בברכה , מאור . | 
|  01-04-06, 09:10 | # 7 | 
| אקס מנהל | עם מאור לא יצא לי לדבר, לדעתי... אבל עם עמיטל כן,בנאדם עשר! ישר כוח! | 
|  01-04-06, 12:23 | # 8 | 
| הקדוש ברוך ה' =] | יפה מאוד, יישר כוח ותראו עוד המון ביקורות חיוביות. בהצלחה. 
				__________________ רוצים לקבל לנייד שלכם בדיחות ? שלח את המילה "חבלז" למספר 3636 ותקבלו בדיחה יומית. www.prasms.com הרשמו עוד עכשיו! יצירת קשר: איימיל- admin AT prasms.com ICQ: 128783 MSn- idan@idan.co.il | 
|  01-04-06, 13:06 | # 9 | |
| חבר על | ציטוט: 
 ד"א גם אתה אחלה בן אדם יצא לי לדבר איתך הרבה פעמים באיסיקיו 
				__________________ = | |
|  01-04-06, 20:36 | # 10 | 
| מתאורר / יצא בחוץ | תיזכרו מילה שלי החברה הזאת תגיע להצלחה גדולה ויהיו אחד החברות הטובות ביותר בהצלחה לכם serv-in. | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |