|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
מבקש ביקורת ksp.co.il.
שלום וחג שמח,
אני מעוניין לקנות מחשב והציעו לי את ksp.co.il ושם לקנות את הרכיבים של המחשב שלי. (המחשב צריך להיות בעל יכולת לשמש כשרת וכמחשב רגיל בבית). הרכבתי לי את המפרט, המחיר טוב בשבילי והסניף קרוב לביתי, אך אני לא יודע אם הם טובים, מביאים חומרה טובה וכדומה. אשמח לקבל רק מלקוחות שלהם ביקורת על השירות, תמיכה, חומרה והמחשב בכללי שהם קנו מהם. אני מעוניין לשמוע את שני הצדדים - טוב ורע. (במידה ויש לכם הצעה למקום זול וטוב יותר לקנות ממנו אשמח לשמוע מה הוא). תודה, המשך יום נעים ושוב חג שמח ![]() *אם לא המקום המתאים אבקש להעביר (אין לי מושג לאיפה שייך).
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלום FreshServ.Net.
אני מאוד ממליץ עליהם הרכבתי שם מחשב שמיועד לעריכת סרטים והוא ממש עונה לי לצרכים השרות שלהם מצויין גם לפי דעתי, וכמובן המחיר אבל תתמקח איתם ותשיג דיל טוב. אני מתייחס רק לגבי קנייה מהחנות עצמה ולא מאתר האינטרנט ששם אין לי ניסיון. יוסי, צבעים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
חברה זולה מאוד, אחלה חברה, אבל יש בעיה אחת.
האחריות שם קצרה יותר בגלל המחיר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
הם מעולים.. גם מניסיון של 4 שנים כלקוח וגם כעובד לשעבר..
כל עוד אתה לא צריך את האחריות הכל טוב. הצד של האחריות על מוצרים הוא קצת בעיה בחברה, במיוחד עם המוצר בן יותר מחצי שנה, הם יחליפו אותו זה כן.. אבל ייקח זמן.. סה"כ מצויינים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
לא לא ולא,
בייחוד לא אם זה צריך לשמש כשרת, נסיון אישי מהימים האחרונים, הדיסק הקשיח בבית נדפק, הם לא מחליפים את הדיסק מיידית אלה "יש להמתין עד 5 ימים, זו מדינית החברה"..וגם אז, מסרתי דיסק של WD, קיבלתי בחזרה MAXTOR ("מוצר שווה ערך"). דניאל. |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
תודה לכולם.
דניאל - אם אקנה את ההארדיסק ממקום אחר?(או שהכוונה לכל חלקי המחשב?) והאם יש לך מקום זול וטוב יותר? תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב!.
# 7 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
מועבר לפורום המתאים
# 8 |
חבר פורום
|
דניאל.. מעניין אותי, על איזה סניף מדובר ?
ותוך כמה זמן מרגע הקנייה הלך הכונן ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
התמיכה שלהם על הפנים והם לא מספקים אחריות ולכן לא מומלצים... ממליץ על:
zigzag2000.co.il |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה