|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
אתרים שבהם ילדים עד גיל 14 גולשים?
שלום,
רציתי לדעת באילו אתרים (פרט לפורומים השונים שאפשר למצוא בתחרויות אתרים למינהם) באילו עוד אתרים ילדים בגילאים 9-14 גולשים? אשמח לתשובה מהירה, ולקבלת כמה שיותר אתרים כאלו שניתן כמובן לכתוב בהם תכנים \ לפרסם בחינם או במחיר סמלי יחסית אתרים שהם בעלי אותו מכנה משותף. תודה מראש! ![]()
חבר מתקדם
|
אנימה כל הסדרות המצויירות למיניהם.
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הוסטס...
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יש לכם אתרים של אנימה? --- אלירן חחחח אהבתי ![]() --- k47 תודה, אבל אשמח לעוד אתרים יותר עממיים ![]()
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
נכון ! יש גם את moomoo.co.il יש את גנון הוסטס נ"ב HBANG פורום שנופל כול יום חמישי כבר נמאס לי לקבל באימייל "פורום HBANG חזר על שרת חדש " "פורום HBANG חזר על שרת חדש " "פורום HBANG חזר על שרת חדש ומשופר " על כמה חוקים אפשר לעבור בהודעה אחת? נראה לי ששברת את השיא. קיבלת אזהרה. Last edited by TalGarty; 02-04-06 at 20:57.. |
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חפש באתרי התחרויות תמצא שם מגוון רחב מעבר לזה אני לא יכול לעזור לך.
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מעניין,כי בפרופיל שלך רשום שאתה בן 18. ואתה אומר שמי שגולש פה הוא עד גיל 14. זה נחמד לשמוע. טוב בחזרה לנושא, אתרי האנימה למינהם. "אתר ערוץ הילדים" יש אתר בשם dbz-il כרגע איני מוצא את הכתובת שלו-אך אני אחפש ואתן לך. גם פורום פוקימון,(אסור לפרסם מערכות מוכנות אז לא אפרסם זאת פה). בהצלחה, שי.
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
http://www.war-army.com/
סקר פעיל: מס' הצבעות אפשרויות 1,336 12-14 1,267 15-17 179 18-20 247 +21 האתר בבעלותי. - אפשר לדעת למה? אגב - אנימה ילדים בני 9-13? הגזמתם... לא עד כדי כך
משתמש - היכל התהילה
|
תשתדלו בבקשה לא לגלוש לנושאים אחרים ולא להזכיר פורומים עם מערכות מוכנות.
משתמש אחד כבר קיבל אזהרה, אני מקווה שזה מספיק.
|
|