|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עזרה [php] - תפריט אקראי
אתם זוכרים תאשכול הקודם שלי , אז חשבתי שהצלחתי אבל לא , אז ניסיתי אני ליצור מחדש קוד ולא הצליח לי ...
אממ .. אז ככה למי שלא יודע את הבעיה אני יפרט : אני רוצה שכל פעם הפלט יהיה 5 מספרים רנדומליים. לא יהיה אותו מספר פעמיים. וכל המספרים המוגדרים חייבים להראות . לדוגמא : 12534 25413 23154 וכו.. טוב אז הקוד שרשמתי זה... PHP קוד:
הוא רץ 5 פעמים .(בשביל שיהיה את ה5 מספרים.) אח"כ הגרלת מס' רנדומלי . לדוגמא יצא 3 , אז במערך cheak['3']; יהיה 1. ואז הוא ידפיס על המסף את המספר הזה . אח"כ בסיבוב השני של הלולאה אם ברנד יצא עוד פעם 3 , אז הcheak['3']; יהיה 2. ואז בתנאי הוא יבדוק שבמקום ש cheak['3']; לא שווה ל1. אז הוא יוריד את ה 2 ל 1 . ואז הוא יגריל מס' רנדומלי אחר , שכאשר יצא נגיד 4 הוא יעשה לו ++ . וידפיס אותו וככה הקוד שרציתי יעבוד . עכשיו יש לי מזה בעיה עם זה תמיד יוצאים לי פלטים כגון: 2 2 4 5 5 למה ?! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה רוצה שהמספרים יכילו רק את 12345?
או שאפשר גם מספרים אחרים? טוב, הנה קוד פשוט שלא בודק אם כבר יש את המספר אבל אני בספק אם זה יצא שיהיה אותו מספר פעמיים. ההסתברות מאוד מאוד קטנה. קוד:
for($x=1;$x<=5;$x++) { for($i=1;$i<=5;$i++) { echo rand (1,5); } echo "<br>"; } Last edited by mlnn; 31-03-06 at 20:18.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תנסה ככה:
PHP קוד:
אבל זה הרעיון היחיד והיעיל שמצאתי, הוא בחיים לא יחזיר מספר פעמים, רצוי לאנקלד את הקובץ כי הוא יסבך לך את הסקריפט. וחשוב לציין שהוא לא לוקח כ"כ הרבה זמן לטעינה. הערה: אני הבאתי קוד מכיוון שסקריפט כזה די קשה לכתוב במילים, אבל הכוונה שלי כאן, שתלמד מהסקריפט ואם אתה רוצה גם להשתמש בו. דוגמה: http://lol.israel-serv.net/rand.php שים לב שהוא בחיים לא יחזיר את אותה התוצאה פעמים. עריכה: הקוד עודכן Last edited by LosNir; 31-03-06 at 21:03.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
פש ניר אחי תודה רבה, אבל האמת יש לי קצת בעיה עם הקוד ..
לא אמרתי בהתחלה כי זה לא היה חשוב , אבל זה נועד לתפריט שכל פעם מוסיפים דברים , וזה לא יהיה דווקא 5 , יכול להיות 7 או 10 ותמיד לעדכן זה בעיה , אם לא יהיה לי פתרון אני ישתמש בזה תודה רבה ![]() ואם אתה יודע מה הבעיה בקוד שלי כי הוא גם נראה לי בסדר ואני מסתבך איתו כל כך .. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ואני ישדרג את הסקריפט ויערוך. עריכה: למה אתה מתכוון שלא יהיה תמיד חמש? חמש משתנים? או עד חמש מספרים בכל משתנה? Last edited by LosNir; 31-03-06 at 21:22.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני כל פעם יצטרך להוסיף משהו לתפריט וזה יככול להגיע גם ל 10 ול 12. כאילו שלא כל פעם אני יעשה PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כי תיראה, יש חמישה משתנים, בכל משתנה מוצב ערך רנדומלי בין 1 ל 5, לאחר מכן יש לולאות שבודקות אם המספר חזר פעמים, אם כן אז הם מציבים שום ערך רנדומלי עד ששום מספר לא יוצא פעמים, אחר כך אני מכניס את כל המשתנים למשתנה אחד ומדפיס אותו, ככה שאם תשים עוד משתנה ועוד לולאה, אז הקוד שהוא ידפיס יהיה פשוט יותר ערוך, לדוגמה: במקום להדפיס: 123456 הוא יכול להדפיס: 1234563 מבין? ככה שהמספר הנוסף שהוא יכניס יהיה 3, והערך שלו יהיה רק מ 1 עד 5, אני מקווה שהבנת ושזה בסדר בשבילך, אני מתחיל עכשיו בעריכת הקוד. עריכה: אני מצטער אך זה לא אפשרי בדרך שהשתמשתי, כי צריך לערוך את הקוד בהתאם למשתנים, וזה לא אפשרי. Last edited by LosNir; 31-03-06 at 21:38.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תחשוב ש3 זה בתפפריט משחקים . אז פתאום יהיה : תוכנות משחקים סרטים משחקים גראפיקה.. כאילו זה יופיע לי פעמיים XD וזה בעיה .. =]] |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נגיד במקום 3 בסוף יהיה 8 |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |