|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום.
אני רוצה לעביר ביקורת על חברת FreshServ.Net נתחיל בכך שאני מאוכסן בה כימעט חודשים. ברגע שקיבלתי את האיכסון ( אז.. ) החברה ניראתה חובבנית למדי אך נידהמתי לגלות כמה דברים עליה. א' שרת מעולה. מהירות העלה מהיר למדי ! אין תקלות שניתקלתי בהם למען האמת אף פעם לא פניתי למנהל השרת או לאף אדם בחברה... אני מוכן להתערב שגם הם לא יזהו אותי... חח חברה מעולה האמינו לי כל התקופה שאני נימצא שום תקלה לא יודע מה היה לפני כן אך בתקופה של החודשים שאני מאוכסן אני חייב להגיד שום נפילה או תקלה קטנה! לא הרגשתי. אז אם אתם רוצים לאכסן אתר נסו אותם תקחו ניסיון בידקו אותם אם תתוכחו למשהו לא נכון ממה שרשמתי תעזבו אך זה לא יקרה האמינו לי! FreshServ.Net הבחירה שלכם ! |
![]() |
# 2 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
ולמה הסמיילי כועס? חחח ת'אמת הבנתי ת'ראש שלך :P אנשים רואים ביקורות רעות רצים ביקורות טובות זה אווט...smart :P
ובקשר לביקורת זה ידוע...חברה באמת טובה ![]()
Permanently Banned
|
חח נכון נכון ..
ואכן חברה מעולה כמו הרבה חברות אחרות אך כל אחד והיתרונות שלה. |
![]() |
# 4 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
תחמן :P ננסה ת'שיטה שלך :P בכ"מ אני כבר אמרתי את שלי אחלה חברה מקווה שייצא לי להתאכסן אצלה מתישהו...
חבר וותיק
|
בהצלחה. נשמע טוב
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
חחח כבר חשבתי ביקורת רעה ולא האמנתי..
בהצלחה!
הוסטסניון
|
צודק, אחלה חברה באמת.
בהצלחה לכם! |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ידוע מותק, גיא בחור נפלא וכמובן מומלץ!
כן, כן גם אני נהנה להיות על השרתים של הבחור!!! יישר כוח גיא ונראה עוד המון מנהלים כמוך בהצלחה!
חבר פורום
|
ידוע!!
חודש 3 שלי בתור רסילר על השרת של גיא ועוד לא הייתה נפילה אחת חוץ מלפני שבוע שהיו התקפות חזקות במיוחד......גיא טיפל במקרה הזה באופן יוצא מן הכלל!
הביא לכל הלקוחות פצוי,התנצל,טיפל במקרה במהירות ויעילות! גיא אדם זהב שווה ממליץ כדאי מה עוד נשאר לומר? חבל שאני עובר ליעודי עוד שלוש ימים.....(לא בגללו! בגלל שהשתדרגנו ועלינו ליעודי עם עיצוב חדש) ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|