|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
SkaziSite.Com - אתר המעריצים החדש של סקאזי.
www.Skazi.Serv-in.Com
היום \ מחר הדומיין יתעדכן, ואני אעלה את האתר עצמו לשרת עם עיצוב והכל. בינתיים כנסו לפה ותתעדכנו בערב :] תודות: MaorD - על השרת ועל הדומיין! ohed - תודה רבה על העיצוב ועל האתר! אין על הבנאדם הזה ! זהב! NiRoX - תודה על ההשקעה! Omer Lahav - תודה על העזרה! בנאדם זהב. Skazi (עידן אוזן, זה הכינוי שלו, חח.) - בנאדם שאין הרבה כמוהו, אם בכלל, תודה רבה על הכל! (מעניין איזה מנהל יבוא וינעל לי את האשכול, אתם רואים? יש לי 16 הודעות, כולם ננעלו :|)
# 2 |
חבר מתקדם
|
16:12 האתר לא עובד
|
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
מצעטר להרוס מר סער,
אבל אני פותח אתר מעריצים רשמי לסקאזי, Skazi.co.il (יכולת גם לראות במסנג'ר) האתר כולל שיתוף פעולה מלא עם אשר ואסף. אגב, איכס! http://www.skazi.serv-in.com לא יפה =\
חבר מתקדם
|
עוד לא ניפתח אז למה לפרסם?
חבל.. מחכה לראות שהיה פתוח
חבר על
|
עקרונית האתר אפילו לא נפתח אז מה הטעם? לא נתת אפילו פרטים רק תודות..
לא נשמע רציני ודיי "ילדותי" בכך מקרה עד כמה שידוע לי כבר מזה הרבה זמן עומד להפתח אתר רשמי לסקאזי, כמובן עם דומיין ישראלי לעומתך שאפילו דומיין אין אז אם אתה רוצה שהאתר יצליח, מינימום השקעה..לפחות. |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
עד שהדומיין יתעדכן זה הכתובת הזאת .. :\
אבל חכו בסבלנות .. ודניאל .. חח רשמי ? ממש לא. טוב כבר דיברתי איתך במסנג'ר ..
# 7 |
חבר פורום
|
טוב עזבו, אנחנו סתם טוחנים מים.
ניראה עוד מעט מי יזכה ומי יבכה...
הוסטסניון
|
ציטוט:
ה"רישמי" של "סקאזי" אין לך זכות בכלל לדבר . בנוגע לעיניין של "סקאזי" , במידה ואתה מכיר מישהו שהוא קרוב שלו ואתה יכול לדבר איתו שיסדר לך דיבור קצר איתו אתה תוכל להגיע איתו להסדר . אני מקווה בשבילך שיש לך אישור מסויים שאתה קורא לעצמך "אתר רישמי" - אחרת במידה וסער יהיה ה"רישמי" אתה תצתרך לוותר על הדומיין הישראלי שלך - ללא החזר כספי . סער שתהיה לך בהצלחה עם האתר ותפסיקו לריב על כל השטויות האלה . לאחר הפתיחה תדבר איתי אני יוכל לספק לך תנועה באתר , רק תדע שהתנועה לא תחזור שנית אם אתה לא תשקיע באתר ותעניין את הגולשים . בכל מה שאתה צריך אתה מוזמן לפנות אליי ונעזור כמה שרק ניתן . בהצלחה ! בברכה , מאור . |
|
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
כמובן שיש אישור, שותף שלי התקשר עכשיו לאסף בכדי לאשר את הפרטים, וכצפוי,
אף אחד בכימיקל לא שמע על מר סער הנכבד או על אתר כלשהו שעומד להפתח לסקאזי, חוץ מהדיבור שלנו איתו. אסף יתפנה לבדוק את הנושא יותר לעומק בשעות הערב, ואז תוכלו לקבל תשובה סופית בנוגע לנושא.
|
|