|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
BestServ ביקורת, התנצלות, ותיקון עיוות
BestServ-לא מה שחשבנו
כן כן שמעתם נכון היא לא החברה שכולם חשבו-היא לא כזאת טובה,אפשר להגיד אפילו שהיא לא טובה! קניתי מהם vps ב 130 שקלים לחודש,הכל בהתחלה היה בסדר-עד שפיתאום הייתה תקלה והופ 3 ימים השרת לא פעל עד שהלכו לפרמט אותו וכמובן זה פגע בי 2 לקוחות עזבו והחזרתי להם תכסף לאחר מכן הייתה נפילה לא ידועה של יום וגם כן,הגיעו לא מעט תלונות ושוב פעם העבירו תשרת לחוות שרתים אחרת ושבכלל לא הודיעו! לא ידעתי מה קורה עם השרת! לקוח ששילם לא מעט כסף (מעל 200 שקל) עזב אותי והייתי צריך להחזיר לו הכל ולא היה לי ממש מה להחזיר אז עד היום אני בחובות וכל פעם שיש לי גרוש קטן אני מחזיר לו כיום סגרו לי את ה vps ללא שום סיבה,ללא שום הודעה,אפילו לא ניגמר החודש שלי בלתי אפשרי לתפוס את גלעד הטלפון שלו מופנה כל הזמן למוקד "תמיכה" שלא באמת עוזרים לא איכפת לגלעד מלקוחות(או ממני לפחות) וכרגע אני בחובות וכל זה בגלל החברה הזאת Best Serv שהיא לא בידיוק Best ועכישו אני במסע אחר חיפוש שרת חלופי ליפני שעוד לקוחות יעזבו אותי בקיצור-יצאתי מאוכזב,בחובות,עם שם רע,עם הרבה כאב ראש לתפוס את גלעד אם במיקרה למישהו יש הצעת מחיר ל vps שישלח לי לפרטי חשבתי הרבה מאוד אם לפרסם הגעתי למסקנה שכדאי מאוד שכולם ידעו |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חבל היא נראית חברה בעל שם טוב...
חבר וותיק
|
אני חושב שאתה טועה,
אני לקוח לא של גילעד ,אבל גילעד היה אחראי למשך שבוע על חברה שלא ממש שיכת אליו,והוא אשכרה חזר אלי לטלפון ודיבר איתי ועזר ופטר את הבעיה בחברה , ולא פעם אחת אלה 4 פעמים, הוא בן אדם זהב לפי דעתי, ולפי מה שאני מבין לא מזמן אבא שלו נפטר,ככה שאני יכול להבים גם אם הוא לא היה עוזר לי. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תודה רבה על המידע
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
קשה להאמין על בסט-סרב ..כבר שתי ביקורות על גילעד על התמיכה שהיא על הפנים ועל השרתים שהם ביכלל על הפנים ..
שם רע יש לי מהם .. |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
השארתי לו במוקד שלו 4 הודעות והוא לא חוזר אלי |
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על המידע, נחכה לתגובה שלו ...
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
נשמע על הפנים... מחכה לתגובה שלו
חסום
|
חבל מאוד ..
נחכה לתגובה אולי יש הסבר או שיחיזר לך את הכסף |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם יש לך הרבה כסף, יש הרבה תמיכה.-חוק דנדן 2006
תודה על האזהרה, אני כרגע לומד הכל אודות גישות SSH. חשבתי עוד לקנות ממנו מיני יעודי קטנטן משלי שאני יוכל להריץ עליו כמה דברים שקסיים ![]() יום טוב, דהן דנדן. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|