|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה] תוצאות שליחת SELECT.
אם אני שולח בטופס <SELECT>, איך אני מחזיר את הערך של ה OPTION שנבחר?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תראה אני תמיד השתמשתי באותו NAME גם בSELECT וגם בOPTION
סביר להניח שגם אתה ככה תשתמש אז ככה: אם הטופס במצב של POST, אז תגדיר name גם בתגית של הSELECT וגם בכל הOPTION אם למשל בחרת בname "l_page", אז המשתנה $_POST['l_page'] יכיל את הvalue של אותו OPTION שנבחר. מובן? |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
לא ציינת באיזו שפה.. אז בג'אווה סקריפט:
קוד:
<script language="javascript"> function checkclick(){ var age1,; age1 = document.frm.age.selectedIndex; } } </script> <select size="1" name="age" class="textBoxSmall" value="age"> <optgroup label="אנא בחר את השנת לידתך" selected> <script language="javascript"> var r; for (r=1950;r<2000;r++) { document.write("<option name="+r+">"+r+"</option>"); } </script> ![]()
# 4 |
חבר וותיק
|
אני צריך ב PHP, תודה בכל מקרה
![]() אלון, מה שאמרת לא תואם למה ששאלתי. אני שאלתי איך אפשר לעשות דבר כזה עם כמה אפשרויות, ולפי מה שכתבת לי אני לא יכול לדעת איזו אפשרות נבחרה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לש"ש
זה פשוט. אתה שם בתגית פתיחה <select> את השם של המשתנה. name="var_name" ובכל <option> אתה שם value="" ואתה המשתנה יהיה בשם של ה <select> והערך שלו יהיה הערך שב value="" של ה<option> שנבחר.
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני יראה לך טופס לדוגמא: HTML קוד:
<FORM action="Option.php" method="POST"> <select name="l_page"> <option name="l_page" value="1">אופציה1</option> <option name="l_page" value="2">אופציה2</option> <option name="l_page" value="3">אופציה3</option> </select></form> בשביל לקבל את הערך שנבחר (אם בחרו באופציה 1, אז הערך יהיה 1 מכיוון שהצבתי בvalue 1), עכשיו בקובץ Option.php אם הערך שנבחר יכנס לתוך המשתנה הבא: $_POST['l_page'] הבנת? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אפשר תשובה לפני שתפוגת הנושא תיגמר?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
חחחחח בוא אני ידגים לך..
http://www.zolazone.net/form.html הקוד של הדף הזה הוא: HTML קוד:
<FORM action="Option.php" method="POST"> <select name="l_page"> <option name="l_page" value="1">אופציה1</option> <option name="l_page" value="2">אופציה2</option> <option name="l_page" value="3">אופציה3</option> </select> <INPUT type="SUBMIT" value="שלח"></form> PHP קוד:
מקווה שתבין עכשיו.. אם זה לא ברור, תפנה אליי באחד מתוכנות המסרים מיידים. Last edited by Alon.R; 22-03-06 at 17:07.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה עושה POST רגיל לשם השדה, כמו שדה טאקסט רגיל
ומה שיקלט במשתנה שתגדיר לו את ה POST יכיל את הערך של האופציה שבחרו ב SELECT !
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|