|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
![]() אהלן ווסאלן לכולם,
אז..אני כבר לא חלק מצוות הניהול כאן - התשובה ששאלתם כאן כל כך המון, היא..מייד בדרך. היה לי מאוד מהנה, יש לאלון איזשהו אופי מוזר..אבל אני אוהב אותו. הוא כזה ציני ובדרן, שאפשר להשתגע..אז הסיבה היא לא בגלל 'בעיה עם אדמין'. גם הצוות, אנחנו כבר בהחלט מגובשים, היה לי כייף להיות זה שתמיד אומר להם ומסביר להם 'טעויות קורים - וזה לא רע'. במשך כל שהות האדמין שלי היה לי נורא כייף כאן - הצוות היה צוות טוב, פעיל..שמח ומגובש. האדמינים הם ממש צוות חמד, אלון וגלעד בני אדם נפלאים..לא היה לי רע אפשר לומר ![]() אז הכל טוב ויפה, אבל לפעמים אנחנו צריכים להחליף דברים בחיים, הגלגל עובד, אנחנו לא ממשיכים לרוץ ולהתקדם (או לא, תלוי מה תבחרו), אז אני רצתי למקום כלשהו..ולא אוכל לנהל את הפורום כפי שניהלתי - לכן התפקיד ה'אדמין' של אלי יעבור למישהו אחר, לא יודע מתי - מי, ואיך..אבל אני מניח שמישהו ישר, שעוזר ורוצה יקבל את התפקיד הזה. לפני שממשיכים, חשוב שאלו שיודעים מה קרה (או חושבים שיודעים) - בן?.. "אלי עזב בגלל עבודה"? עוד פעם חושבים שיודעים הכל? תבדקו שוב, שוב ואם זה סך הכל 'שמועה' תחכו שהיא תתבשל, ותתבשל..ותמשיך להתבשל? ![]() אז היה כייף, מהנה..מבדר, ולפעמים גם קשה. יש אוהבים, יש כאלה שלא מחבבים אותי,אז זהו, אתם מוזמנים לשרשר כאן - בהצלחה, תודה וגם 'לא היית אדמין טוב' בדרך מוסברת ומפורטת. אוהב, ואנחנו עוד נשתמע (ומי יודע..אולי גם נחזור), אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הייתה מנהל אחלה...
בפרופיל שלך כתוב "גיל: 16". עם זה נכון לפי מה שאתה כותב זה נראהשבעוד כמה ימים אתה הולך למוות... טוב בקיצור בהצלחה בכל מה שתעשה... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אני יכול למות גם עוד 10 דק' - יודע מה, כל אחד יכול. ותודה על הברכות, גם אני מקווה שיהיה לי בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
רצה שמועה שאלי הוא פקטיבי
שזה הכל מזימה של אלון, לאלון יש פיצול אישיות ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בהצלחה , הצלחת ל'הזיז' את הוסטס קדימה ונתת לו 'דחיפה' ענקית קדימה!
# 9 |
חבר וותיק
|
בהצלחה רבה אלי,
היו לנו כמה אי הבנות וכל מני תקלות, אבל תמיד עזרתה לי והסתדרנו, בהצלחה בהמשך, מקווה שאלון יכניס מנהל טוב כמוך. יום טוב, ובכלל המשך דרך טובה, |
![]() |
![]() |
# 10 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אלו'ש בהצלחה, תמיד אהבתי לדבר איתך ונהנתי מכל רגע.
בזכותך... כן, כן אני בניהול.! נקווה לטוב ונמצא לנכון שתחזור אלינו שוב! נשתמע בעזרת ה'!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|