|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נראה לי שהבנתי אותך למשל אם לאבא שלי יש עסק ? אז אני יכול להיות חסות שלו (דוגמא )
זה מה שאתה שואל ? כן יש מלא חברות שעושות ככה למרות שלא יזיק לך לרשום את העסק שלך לבד ואז תהיה פטור מס כי או שאתה קטין או שאתה לא מרוויח יותר מ50000 שקל משהו כזה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
כן , בסופו של דבר המס משולם בכל אופן.. אבל אתה לא רשום כעוסק פטור או מורשה ,אתה רק מספק קבלות והבנאדם היחידי שיודע מזה זה אותו בעל עסק שנתן לך את הקבלות ...
צריך לבדוק עם רואה חשבון איך זה בדיוק מתבצע ומה עושים כדי שמס הכנסה\מע"מ לא יבואו אלייך בטענות אחר כך ... |
![]() |
![]() |
# 5 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אם אתה מרויח פחות מ60,000 בשנה אז אתה לא משלם מס'.
כמו כן, אני חושב שזה אפשרי..
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קוראים לזה עסק בת אתה תהיהיה עסק בת של החברה\ עסק של אותו אדם
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אסור חד וחלק במידה וזה לא עסק מורשה גם כאשר אתה עסק מורשה זה לא ממש אפשרי אך אפשר לברר זאת אם הפקידה במס הכנסה והמע"מ.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
אתה יכול לעשות את זה בשתי דרכים (החוקית והפחות):
חוקית: בעל העסק רושם אותך במע"מ ומס הכנסה כעסק מישני (כמו חברת בת) ורושם אותך כמנהל העסק (לא בעל העסק) ואז אתה ראשי להוציא קבלות / חשבוניות באופן חוקי תחת שם העסק, כל הדיווח לרשויות המס עדיין מתבצע על ידי בעל העסק עצמו, בדרך כלל מקובל שמנהל העסק המישני מגיש דו"ח לבעל העסק אבל זה כבר סידור בינכם. הפחות חוקית: אתה מספק את השירות, בעל העסק את החשבוניות, אף אחד לא יודע כלום. אתה לא חותם על שום נייר, רק בעל העסק ואתם מסתדרים בינכם מי למה ואיך. כמובן שאם תופסים את בעל העסק הוא ישא בהוצאות ובכנסות על זה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|