|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פרילנסרים לקידום אתרים / עדכונים
בס"ד
אנו עוסקים בבניית אתרים ושידורי וידאו באינטרנט בעיקר לגופים להפצת יהדות. מחפשים פרילנסרים ל: * קידום ושיווק אתרים * עדכון HTML / מערכות תוכן אשמח לדעת איך אתם מעדיפים לעבוד, כמה אתם מעוניינים לקבל ו מהו הנסיון שלכם. עדיפות לשומרי שבת. * לא נחזור לכל פנייה - אנא לא להפגע אם לא חזרנו, ייתכן כי נפנה חזרה בעתיד * תודה! רן ובר www.shidur.net www.ranweber.net |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלום רן,
אני אשמח לדבר איתך בשעות הערב מכיוון שאני לא בבית כרגע. טל גרטי.
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
בס"ד
שלום רב אשמח לדעת עוד פרטים תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אין לי כוונה ליפגוע כאן באף אחד,אני גם יכול לקדם את אתרך אבל אני לא מקצוען ואני לא יכול להבטיח לך דירוג מסויים אז כדאי לך לעבוד רק עם מקצוענים בתחום. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
סתם בשביל להבין את ההיגיון שעומד מאחורי הדברים שלך.
מה הקשר בין שמירת שבת לרקע המקצועי של האדם ? אני מבין שאתה יכול לתת עדיפות לדוברי עברית/אנגלית/רוסית ברמת שפת אם, לבעלי תארים שונים וכדומה - אבל לשומרי שבת ?!
# 7 |
הוסטסניון
|
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה מאוד קשור, יש אנשים דתיים שלא מוכנים שהעבודות על האתרים יעשו בשבת. וכמו ש"YDate.co.il" אמר, אני ממליץ לך בחום להריץ חיפוש בגוגל "קידום אתרים" ולבחור מהעמוד הראשון חברה ולפנות אליה (המחיר יקר אבל שווה!) |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
Loading.co.il, אותו דבר אני יכול להגיד שאני לא רוצה לעבוד עם ערבים ?
או עם הודים ( למרות שעושים אוטסורסינג לכל ) ? נראה לי ממש כפיה דתית. בעת בחירה של איש מקצוע צריך להסתכל על הרקע המקצועי שלו ולא על השקפות/דת וכדומה.
# 10 |
חבר וותיק
|
עידן,
לא אמרתי שאתה לא צודק אבל אלו הדרישות. לכל אחד יש את ה"שגעונות" שלו ואת הדרישות שלו וצריך לכבד אותם. בוא נגיד שאדם ששומר שבת זה יתרון על המתחרים שלו על התפקיד הזה, אני אישית לא רואה משהו לקוי בזה ואני חושב שאם הלקוח מבקש צריך לכבד את זה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|