|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ביקורת מעולה, ניר/.net להלן הפרטיים!
אהלן ח'ברה,
![]() אוקי, אז ככה זה מתחיל פניתי לניר(מנהל חברת .net) בתוכנת המסריים לגבי תיכנות אתר(בנושא זה למעשה זה לחברת איחסון) שאלתי אותו על תמורה וכד' אמר לי ידידי הנכבד אני לא צריך שום תמורה הבצע את הדרוש בחינם. כמו כן, ניר התחיל באותו יום את העבודה ולמעשה גמר את העבודה למחרת בבוקר! על פי שניר בן אדם זהב, אני מציע לכם מאוד לנסות את מגוון שירותיו, כגון: תיכנות, איחסון, רייסלירים, שרתי רדיו וכד'! נ.ב שכחתי להזכיר, כאשר רציתי לשנות דברים שלחתי לניר והוא תקן לי את הדרוש! ![]() ניר, אהבתי לעבוד עמך ולשתף איתך פעולה רבה! ![]() בהצלחה בהמשך ישר כוח. ![]() אתר חברתו: www..net
חבר וותיק
|
Yוב לדעת
![]()
חסום
|
אממ הוא באמת אחלה חברה
היא מתחילה להיות חזקה! בהצלחה לך ולהם |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני מבקש מהמנהלים להוריד את הביקורת הזאת מכיוון שהיא לא אובייקטיבית:
א. לא היו פה יחסי לקוח-עסק ב. הוא לא אובייקטיבי - קיבל "תמורה" ג. הוא לא התנסה בשום שירות של , איך בדיוק הוא יכול לתת ביקורת עליהם?! אם הוא רוצה הוא יכול להעיד שניר עזר לו וללא תמורה (כל הכבוד לו). ואין לי שום דבר לא נגד או נגד עידן, הביקורת הזאת פשוט לא במקום ... |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
טוב לשמוע. |
|
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בהחלט הוא עשה זאת מטעם החברה, כמו שצוין.
בחור מעולה שווה להכיר!
Permanently Banned
|
אבצע*
וניר באמת בן אדם טוב ! אוהב לעזור ובנוסף-מקצועי מאוד ! ביקשתי חסות של 5 מגה,ניר ישר בא אליי ואמר לי שהוא מוכן לספק לי את החסות, באתי אליו לאייסיקיו,לא רק שהוא נתן לי את החסות,הוא הביא לי 100 מגה! וזה לא עוד שרת של ילד בן 13... יש מקצועיות ואמינות,השרת חזק ולא נופל ! תודה לך ניר ! |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
o.0
תודה עידן, ולכל מי שהגיב .
הוסטסניון
|
טוב לשמוע
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
מההתחלה לא ממש היתרשמתי ממנה (מהחברה)
אבל עכשיו כבר יותר טוב, היא ניראת לי חברה מעולה. בהצלחה לך עידן ובהצלחה לניר ולחברתו. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|