![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שחזור הארד דיסק.
[הודעה בשם חבר]
התקנתי וינדאוס על מחשב מפורמט, פיצלתי ל2 מחיצות ואחרי שסיימתי להתקין את כל הדרייברים עשיתי ghost לכונן C. ועכשיו אחרי שהכנסתי את ה GHOST היה לי חומר בכונן השני, והוא מחק לי אותו, האם זה אפשרי לשחזר את החומר אצל מעבדה? אם כן, אצל מי? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה שאתה צריך לבדוק הוא האם המחשב מתעלם ממנו או שנכתבו אפסים על גבי המידע... במידה והמחשב פשוט מתעלם מהם כל תוכנת שיחזור תצליח לשחזר אבל אם נכתבו אפסים אתה (או מישהו מקצועי) צריך לעבור נקודה בינארית... נקודה בינארית...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ניסינו בכל מיני תוכנות שיחזור - לא מזהה אף קובץ שנמחק מהארד דיסק. ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר "אפסים" ו "נקודה בינארית"? תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
למשל שמעתי סיפור מעניין שהסוכנות ביון הבריטית (משם בא ג'יימס בונד ![]() ![]() Last edited by עמרי שוסטר; 18-03-06 at 20:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקיי, תודה.
ומקום שיודעים לשחזר HD אתה מכיר? אם כן באזור אשקלון אשדוד או המרכז יהיה טוב. שוב תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() בעצם עזוב אני רק בתאוריה יכול... חחח בפועל כנראה אני אמחוק בטעות את הקבצים עוד יותר ![]() אממ מצטער לא מכיר מקום שבכלל יודע מה זה מבנה בינארי חחח... אם יש לך קשרים בצבא יש להם אנשים שישחזרו לך כמו כלום... יוציאו לך מידע מהחומר (כי זה ממוחזר ופעם זה היה כונן קשיח אחר ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש איזו חברה בשם טיק טק משו כזה שעושה שיחזור מערכות...
חוץ מזה לא ידוע לי. Last edited by Pro-HostCoil; 18-03-06 at 21:09.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
טנקסססס ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |