|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום, לפני חודש וכמה ימים
קיבלתי הצעה מהחברה beshotst-il.com לתת להם עיצוב לחברת איחסון כולל תכנות וכולל באר פלאש בתמורה לחבילת איחסון הבאה: (ללא תקופת זמן) שטח איחסון: 950 מגה תעבורה: לא מוגבלת כל השאר ללא הגבלה עכשיו נהנתי מהשירות שלו במשך חודש וכמה ימים בלבד ![]() העיצוב הוכן ע"י חבר שלי ויקטור שהכין את העיצוב והוא היה אמור להימכר במחיר 250 ש"ח רק PSD הנה לינק לעיצוב www.besthost-il.com הפלאש שאני הכנתי אמור לעלות בסביבות ה200 שקל פלוס. וגם תכנות האתר שלא נדבר צריך לעלות גם. עכשיו החברה עומדת להיסגר במהלך הימים הקרובים מפני שהוא לא שילם לחברת איחסון OXSERV על החודש הקרוב. אני כרגע עם האיחסון נשארו לי כמה ימים איתו, אבל עוד כמה ימים האיחסון שלי יסגר ובעצם כל מה שהבאתי לחברת איחסון הזאת הולך ללכת ל... אני הולך להפסיד הכל בגללו גם מתעכב הפרוייקט שלי שהיה כבר צריך להיפתח בתאריך 1.3.06 אבל ממספר סיבות הוא לא נפתח והסיבה העיקרית היא מפני שהוא סוגר את החברת איחסון ולא יהיה לי איחסון לפרוייקט כבר יש לי הכל לפרוייקט דומיין תכנות למערכת (בשפת PHP) עיצוב מדריכים הורדת קבצי מקור תמיכה עכשיו בגלל שהחברה נסגרת אין באפשרותי לפתוח את הפרוייקט, נסיתי לדבר עם מספר גורמים חברת OSXERV יכול להיות תנסה לעזור לי בהמשך אבל בשלב זה אין התקדמות ![]() ואני אשאר ללא אחסון וללא אפשרות לפתוח את הפרוייקט שלי לאחר כל המאמצים שהשקעתי בו. מה שאני רוצה להגיד בכל ההודעה הזאת זה שליאור מנהל החברה besthost-il.com רימה אותי והוא בנאדם לא הגון. ולא ממולץ לבצע איתו עיסקאות! ראו הוזהרתם! אני קיבלתי את זה על בשרי. בנוסף הייתי אמור לקבל דומיין עבור העיצוב והתכנות והפלאש, אבל לא ניכנס לזה כי הוא אומר שזה קשור לשותף שלו.! מי שיכול לעזור לי עם הפרוייקט מוזמן ליצור איתי קשר: 1144025 איסיקיו מסן: kola2003@walla.com תודה רבה |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת
הוסטסניון
|
מצטער על מה שקרה ונקווה שנצליח לעזור לך להסתדר .
באמת לא בסדר מה שהוא עשה . |
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
ממש בושה מה שהוא עשה לך...
בהצלחה עם הפרוייקט שלך! |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
איזה רמאות אי אפשר לסמוך כמעט על אף אחד העולם הזה
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
נכון מאוד לא מומלץ
מכרתי לבעל החברה 2 מערכות דשים שאני בניתי 1 ללקוח 1 לו הוא אמר מתי שהלקוח ישלם הוא יתן לי עברו מאז חודש וחצי ולא שילם כניראה אני יוריד לו תמערכת (שיטות משלי ![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אף פע לא שמעתי על החברה הזאת ..
פעם ראשונה שאני שומע עליה ..ועוד משהו רע .. אז כבר אין סיכוי שאני ימליץ למשהו עליה .. צור איתי קשר אולי אני יוכל לעזור לך .. אייסיקיו: 6023234 שיהיה לך יום טוב, עדן. |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
מצטער מאוד על משעשו
![]() בכל זאת בהצלחה...
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
השורת חסויות לקוחה מבסטסרב לא?
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אם הוא הבטיח לך כול כך הרבה זמן תאיכסון זה היה ידוע שהוא יסגור מהר כי בחיים אי אפשר להבטיח לזמן בלי מוגבל .
בגלל זה עדיף לקנות כבר ולא להיות תלוי באחרים שיחזיק אותך קצר. יום טוב! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|