|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
העיצוב הראשון שלי תגובות
זה העיצוב הראשון שלי תגובות בבקשה ותגידו לי אם זה טוב לראשון ומה לשפר
לינק http://www.upme.be/files/2683_Decor-...033_upload.gif
חבר וותיק
|
אממ..
לא רוצה לבאס אותך.. אבל לא.
חבר מתקדם
|
צודק ^
אפילו העיצוב הראשון שלי היה קצת יותר נורמאלי זה פשוט מוזר
אקס מנהל
|
אמ... תנסה להוסיף גראפיקה,מבנה יותר נורמאלי,מסגרות? תמונות?
בלי להעליב,אפילו לראשון זה לא הכי משהו.. |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח מכוער בטירוף.
לא נורא, משתפרים עם הזמן ![]() כל מסע בעל 1000 ק"מ מתחיל בצעד אחד קטן =\ |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חלש מאוד..אפילו לראשון..
אין צורה צבעים לא משתלבים...לא מובן...בקיצור יש עוד הרבה מה ללמוד.. קודם תלמד את רוב הפונקציות שיש בפוטושופ ואחרי זה תנסה לבנות עיצוב שלם.. |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
שמע לראשון ככה נראים הדברים,
תנסה לעדן את הדברים, אל תנסה לשפר אותו תנסה פשוט להכין עוד ועוד ולא להציג את כולם פשוט מאוד כל תקופת זמן תציג ואז יראו את ההשתפרות
מתאורר / יצא בחוץ
|
חלש, גם לראשון, אבל יש עתיד.
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוקיי הבנתי אפשר לנעול
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה זה לנעול? פתחת את האשכול.. בוא חכה שיתנו לך תגובות ![]() עיצוב ראשון? מזל טוב! אני לא אתייחס ישירות אליו כי אם אין לך מספיק נסיון בגרפיקה ועיצוב זה לא יועיל. אתה צריך לקרוא מדריכים, להתאמן ולהתנסות. לא מפסיקים ללמוד בתחום הזה ( אני בדעה שבכל תחום בחיים) אני מציע לך פשוט להתחיל מקטן ולאט לאט זה ילך לך. אל תעתיק, תקח השראות רק בגבול הנורמלי. תדע לקבל ביקורת.. אם לא תדע לקבל ביקורת אתה לא תלמד כלום לא רק בגרפיקה אלא בכל תחום. אני מציע לך ללמוד גם בסיס של HTML ופה אני כן קצת מתייחס לעיצוב העיצוב איך שהוא בנוי יקשה מאוד על בניה שלו כאתר כשתדע HTML תדע יותר בקלות להכין עיצובים שיהיו מותאמים לבניה. נתתי לך טיפים פה מהנסיון שפשוט מאוד הספקתי אני לצבור אני לא אומר לך שום דבר כדי לפגוע! הכל ביקורת בונה ובשבילך! הרבה בהצלחה! וחג שמח יוני
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|