|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מחפש הגנה מפני גניבת תוכן ומידע - בבקשה להיכנס!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
יש לי אתר חדש, שמכיל בתוכו הרבה תוכן, מידע, תמונות, משחקים, סרטים וכדומה. ואפילו שיש זכויות יוצרים באתר שלי - אני עדיין חושש לגניבה. אך אני רק חושש לגניבת התוכן והמידע. על התמונות כתוב את שם האתר וגם בסרטים והמשחקים, אבל רק התוכן והמידע לא מוגנים. בהתחלה חשבתי לנטרל 3 כפתורים: הראשון הכפתור הימיני של העכבר והשני של הדפדפן -> תצוגה -> מקור וכפתור השלישי העתקת הטקסט בעמוד. אבל שחשבתי על זה זה לא נותן למשתמשים לשמור את התמונות במחשב שלהם, למשל רקעים ולכן זה מכניס אותי לבועה קטנה שאני לא יודע מה לעשות. אז הרעיון שלי הוא כזה, אני רוצה לאפשר את שלושת הכפתורים אבל לעשות שכאשר מעתיקים את הטקסט מהאתר שלי, אז שמדביקים אותו הוא הופך להפוך. את הרעיון לקחתי מאתר כמו ויקיפדיה וניסיתי להעתיק מהאתר תוכן והוא נתן לי אותו הפוך כאשר הדבקתי אותו. בקיצור, למי שמכיר סקריפט כזה, או יודע איך לבנות אחד כזה בבקשה שיעזור לי. תודה מראש, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
א. לא בטוח שמה שציינת עובד בשני הדפדפנים... ב. תמיד אפשר ללכת ל"קובץ"->"שמירה בשם"....ופשוט לשמור את הדף, ומצטער להגיד לך, כל הקוד מקור שם.... בקיצור, מה שאני בא להגיד זה, שכל דבר שהוא בצד לקוח, לא מוגן...ובמיוחד שלא טקסט.... הדבר היחיד שקצת מקשה זה שכל המאמרים יהיו באקרובט עם סיסמה...אבל אז צריך להוריד את המסמך למחשב ואז לראות, וגם מסמכי אקרובט אפשר לפרוץ... |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תודה בכל מקרה, אבל אני עדיין חושב שקיים סקריפט שהופך את הטקסט. אשמח לקבל אותו. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
א ) החסימת מקשימני לא שווה למה ? יש לחצן במקלדת בין הקונטרול ל אלט אחד עם דגל יענו שאם תלחד יפתח ההתחל ? ולידו יש ציור של סלקט (בחירה) אם לוחצים על זה זה פותח את התפריט של מקש ימני
![]() ב ) אין אפשרות לנעילת הצג מקור בינננו אוקי ? יענו אים אפשרות לנעול את ה ללכת לתצוגה והצג מקור ונגיד אם יש זה באקספלורר תחשוב על דפדפנים אחרים ? ג ) כמו ששי אמר שמירה בשם פשוט מאוד שמרתי גם תתמונות שלך והכל ! בכל מקרה חסימה ? אי אפשר בעעע |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תאורתית אפשר לפתח אלגוריתם שיבלגן מידע בקוד מקור ובתצוגה יראה כראוי. עשית זאת עם ASP.NET, אבל אני בטוח שאפשר לעשות את זה עם עוד שפות רבות.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
שלום,
אני לא חושב שהסקריפט שיהפוך כתוב יעזור כל כך... ישנה תוכנה ידועה ומופצת ברשת בשם "הפוך על הפוך" - חפש בגוגל - מקום ראשון. מה שהיא עושה - הופכת את המילים חזרה - עובד גם בויקיפדיה. הנה לינק לתוכנה - לחץ כאן כמו כן אני לא חושב שישנה דרך ממש טובה להגן על הכתוב באתרך... המשך יום נעים ופורים שמח!!
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר להצפין את העמודים + לבטל מקש ימני + לשים את הסקריפט שהופך את הטקסט..
כל אלה ביחד , יכולים לעזור ולמנוע את רוב מקרי העתקה.. ברור שעדיין אם מישהו רוצה ...ומבין קצת...הוא עדיין יצליח להעתיק |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ולכל שאר המשתמשים, אני יודע שאין ממש דרך להגן, אבל מספיק שיהיה מסובך להעתיק. כך שזה יגרום לקצת להתייאש. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|