|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תרם רבות להוסטס
|
דיון בנוגע לפורומים ברחבי הרשת
זה יהיה דיון לגיטימי שלא עובר על החוקים, אני יכול להבטיח.
אבל מה, הגיע הזמן לדבר על הנושא.. אני בטוח שזה לא רק לי מציק כאן. משום מה, ביחד עם עסקי החברות-אחסון, התפתחו כל מיני "פורומים" כאלו בצד שאין להם נושא בעצם. איזה פורומים אלו בדיוק? האמת היא, שאלו פורומים פשוטים, מעוצבים, עם כל מיני קטגוריות פורום מכאן עד השמים, ובד"כ את כולם תזהו עם מוד CS. אלה פורומים שבד"כ, נפתחים על ידי ילדים בני 11-12 ונסגרים חודש אחרי (לפורומים גדולים במיוחד שמחזיקים הרבה ברשת אין תלונה, דווקא יש כבוד, כבוד רב) היום כל אחד יכול לפתוח פורום. השלבים, הם: 1. לרכוש אחסון, וגם זה כבר לא כל כך קשה היום (אבל לא נדבר על זה עכשיו) 2. לקרוא מדריך להתקנת פורום 3. להוריד פורום ולהתקין על השרת 4. לקחת עיצוב ממתכנת בכל מיני שיטות, שלרוב הם לא כסף, ולסחוט מתקיני מודים שיתקינו: מוד CS, משחקיה, צ'אט מהיר וכו' אז מה בעצם הבעיה? הבעיה היא שהפורומים האלו, שהם על "כל נושא שבעולם" הופכים תמיד למוזנחים, וחסרי עניין. הם כוללים מספר ענקי של אנשים בהתחלה, אחרי זה לאט לאט מאבדים הכל. הבעיה העיקרית היא, שזה הורס לאנשים את הכיף ליהיות בפורומים. יצא לי לפגוש הרבה שאמרו לי "אנחנו לא אוהבים פורומים - הם תמיד נסגרים אחרי שבוע". לי האמת, יש פורום (לא פורום על "כל נושא שבראש שלכם" אלה פורום עם נושא). האמת שאין בו הרבה משתמשים, השיא ביום זה איזה 14 (לבינתים). אבל הם כבר הרבה זמן מחזיקים. ולא חשוב האמת הקמות, חשוב האיכות. מה דעתכם? אני צודק? (לא לצרף לינקים לפורומים או להזכיר שמות - חבל שינעלו..) |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
זו זכותם של פותחי הפורומים לעשות מה שבא להם
![]() אם יש לך בעיה עם זה... זה כבר עניין אחר! ![]() לא אוהב אתר/פורום מסוים? אל תכנס אליו... הרשת העולמית לא קטנה כל כך אז אי אפשר להתלונן על מחסור באפשרויות... ![]() Mr. Popo has left the building ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
תרם רבות להוסטס
|
זו זכותם זה נכון, אין לי תלונות.
אבל זה הורס לאחרים את הכיף וגורם להם להרגיש שפורום זה "דבר חולף". |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תרם רבות להוסטס
|
לא אכפת לי מפורום אחד, הבעיה שזה הפך לתרבות..
היום תגיד למישהו "אתה בא לפתוח פורום?", הוא יגיד "כןןן יאללה אחי, נפתח פורום, נשים כל מיני קטגוריות נביא מעצב נביא שרת נביא לנו מוד CS + המון משתמשים יהיה סבבה" |
![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
תהיתם פעם מה באמת פירוש המילה עיצוב CS?
אני אסביר לכם. CS (ראשי תיבות של Creative Sight) הייתה רשת האתרים הראשונה בישראל, שהיה להם פורום בשם CSF (יכול להיות שלמישהו השם יצלצל מוכר). הפורום הזה היה הפורום הראשון בישראל שבו שמו את העיצוב הזה. העיצוב נראה על רקע לבן עם נקודות ירוקות אם איני טועה, היום הוסיפו לו כל מיני דברים קטנים כמו צבע ברקע וכל מיני בולשיט. במקור העיצוב מועתק מרשת האתרים הראשונה בישראל, כמו הרעיון של רשת האתרים עצמה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ודימה WoBin הבריטי הסקסון הכין את ה"סידור" הזה בפעם הראשונה לפורום vBulletin כדי שיראה טיפה שונה... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() בקרוב תוכנית חינוכית חדשה מטעם הממשלה (משרד החינוך) "פורום לכל תלמיד"! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אני מבין את התחושה שלך של "העולם הולך ומתפזר", והריכוזיות שהייתה הולכת ונעלמת וכך איתן הקהילות שהיו פעם אבן תווך הפכו עכשיו למצבור אבנים מפוזרות.
הבעיה היא (אם אפשר לקרוא לכך בעיה בכלל) היא שהעולם מתקדם קדימה. בין אם נרצה ובין אם לא, יש חשיפה גדולה יותר של משתמשים לטכנולוגיות השונות. לפני 3 שנים היו מעט מאד ספקים של שירותי אחסון אתרים בישראל. מאז,. חלה פריחה כמו של פיטריות. יחד עם הפריחה הזאת גם הצטרפו לשוק הרבה מאד אנשים ונוער שגם התחיל להכיר את העולם של הפורומים מגיל צעיר יותר וגם העלויות כניסה ירדו. מטבע הדברים,.. הריכוזיות שהייתה בהתחלה.. החלה להתפוגג, וכעת באמת יש בעיה עם פורומים חדשים שמנסים להכנס לשוק. יש יותר מדי פורומים בשוק ולכן הם נפתחים/נסגרים כמעט מיידית כי אין מספיק אנשים שיטיילו בכל הפורומים וגם יהיו פעילים בצורה אקטיבית. זה יכול לתסכל קצת, אבל מזוית אחרת, צריך להבין שאלו הם פני הדברים והם לא הולכים ממש להשתנות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|