|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
הזמנתי 5 מוצרים מחו"ל.. ויש לי יומיים לתקן את ההזמנה... אולי תעזרו לי?!
העדפתי להזמין את המוצרים הכי בסיסיים ומחו"ל.... (מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך וכרטיס קול)
ואני צריך את חוות הדעת שלכם... האם יש שילוב יותר מנצח ?! או להשאיר ככה את ההזמנה? Processor: AMD Athlon 64' FX-60' Dual Core s/939. MotherBoard: DFI LANPARTY UT RDX200 CF-DR. Graphic Card: SAPPHIRE RADEON X1900 CrossFire Edition 512MB VIVO PCI-E. Memory Card: CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ AMD FX-64. Sound Card: CREATIVE X-Fi Fatal1ty FPS. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תשאיר ככה, הוא למשחקים? כי אם כן אז FX 57 יעשה את העבודה יותר טוב כי זה כפול...
אם אתה גם מקדד וידאו(כמוני, יש לי 3800 x2) אז קח את ה60! לוח אם סבבה, זכרונות גם בסדר, למרות שאני חושב שהיחס עלות-תועלת שלהם דיי נמוך וזה רק בגלל המותג. כרטיס קול אם אתה צריך זה בסדר, אבל לדעתי אם כבר קונים כרטיס קול, זה רק Elite Pro אבל הכל שיקול שלך ![]() בהצלחה אחלה מחשב לא חושב שכדאי לך לשנות, תשאיר ככה ושיהיה במזל ![]() נ.ב מאיפה אתה מזמין? יש חברה שעושה משלוחים לארץ? אם כן דבר איתי...תודה! |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
וואלה אחי... זה מקרוב משפחה...
|
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ממליץ לשנות את הכרטיס מסך ל-
Gforce 7800GTX 512MB מבית Gigabyte |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
X1900XT לוקח בביצועים את 7800GTX תסתכל על בנצ'ים זה בכלל לא נושא לוויכוח אז לכן אני ממליץ על מה שהזמנת
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
מבחינת ביצועים שניהם פחות או יותר אותו הדבר. ותלמד כלל חשוב, אסור להסתכל על בנצ'ים כי אתה יכול לעשות עם כרטיס כמו 7800GTX פתיחת צינורות עיבוד והמהרה והוא ייקח את ה-1900 |
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני לא יודע למה לכולם יש נטיות להשוות כרטיסים לאחר אוברקלוק...
נגיד אתה עושה אובר ל7800GTX והוא לאחר מכן לוקח את X1900XT אמת? אז מה הX1900XT לא יכול להגיע לאוברקלוק? ההשוואה של כרטיסים בעלי יכולת דיי דומה עם אובר ובלי אובר זאת לא השוואה נכונה בכלל... מצד שני אולי אתה צודק, אבל גם לא מבית ג'יגה בייט, אני הייתי הולך על לידטק ![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
בכל מקרה, הביצועים דומים וכעת וגם בעתיד הקרוב הוא לא ירגיש בהבדלים משום שהכרטיסים בערך באותה הרמה..! |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וה-1900XT הרגיל לוקח את ה-7800GTX בכיף וגם הוא יותר זול... אל תבלבל אותו סתם... |
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
יתקע לך במכס.
תצטרך לשלם על זה תוספת כבר יותר משתלם לקנות בארץ |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|