|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
צריך קצת הסבר יותר מפורט על "inculd"
שלום לכולם.
אני מנסה לחשוב על "אסטרטגיה" איך לתכנת עיצוב כמו שצריך, ובגלל שהאתר עצמו יכיל הרבה דפים, אז החלטתי לעשות מן "גב" כזה שיהיה לכל הדפים. מזה אומר? אז לאתר יהיה תפריט ראשי. במקום לערוך כל פעם את כל הדפים בגלל לינק אחד שצריך להוסיף- אז אני עושה את inculd לדף אקסטרני שיבנה רק לתפריט, וכך בעצם אם אני רוצה לשנות משהו, אני רק עורך את הדף- וזה מתעדכן כבר בכל הדפים בלי כאב ראש. לנקודה המרכזית- כשאני עושה inculd- זה מכניס ממש את כל הקוד של הדף שביקשתי? או שאפשר לעשות רק חלק ממנו? ובכלל, זה נחשב כמו iframe ? ומשהו אחרון- זה "גונב" לי פיקסל מכל נקודת גבול? -וזה אומר- אם נגיד לי טבלא שהגודל שלה height:400px width:300px אז אם אני עושה בתוך הטבלא inculd אז ירד לי פיקסל מהאורך והרוחב? או שזה ממש כמו קוד רגיל? אשמח אם תענו לי על השאלות ששאלתי בנקודות. ואם אתם מכירים הסבר ממש מפורט על הפונקציה הנ"ל- אשמח לראות אותו ![]() רפי. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
PHP קוד:
PHP קוד:
2) המממ זה לא HTML זה PHP ככה שזה לא קשור 3) זה תלוי אם בקובת שאינקלדת היה פלט, אז יתכן והפלט שיוצג יקח פיקסלים מהטבלה. וד"א, הכי טוב זה ללמוד מניסיון. עריכה: הינה הסבר קצרצר שכבתי על הפוקנציה: הפונקציה הינה Include. אופן השימוש: PHP קוד:
Last edited by LosNir; 27-02-06 at 00:16.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תיקון קטן רושמים ככה:
include לא ממש הבנתי תשאלות שלך אשמח אם תסביר יותר לעומק...? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() אשמח לעוד התעיינות מצד עוד אנשים =] |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
אפשר לאלקלד כל סוג קובץ, אם מאנקלדים קובץ HTML/או עם HTML זה יציג את התוכן שלו ולא יעשה שגיאה.
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה יכול להשתמש בINCLUE ושהוא לא יכניס את הכל !
אם תעשה נכיד דף בשם index.php ועוד דף test.php עכשיו בדף אידקס אתה עושה אינקלוד לטסט עכשיו ב TEST.php אתה יכול לעשות ככה ! PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אתה אל חייב שהוא ידפיס ישר
אתה יכול להכניס דברים שם למשתנים לעשות include לקובץ ואז להדפיס במקומות מסויימים את המשתנה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר גם לעשות את זה עם קבצי קונפיג למשל אתה עושה קובץ של הגדרות אז אתה רושם באינדקס למשל ככה:
<? include "config.php"; תוכן ?> וגם אפשר להוסיף אליו קובץ היידר ששם יהיו ההגדרות של העמוד כותרת רקע וכדומה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
תודה רבה לכולם
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
מלבד include יש גם את הפונקציה require שהיא שונה.
הסבר: אם אתה משתמש בפונקציית האינקלוד בשביל לאנקלד קובץ ונוצר בעיה כלשהי, יוצא לפלט שגיאה על כך שהאינקלוד לא הצליח והקוד ימשיך לרצוץ. במידה ואתה משתמש בפונקציית ריקוואיי בשביל לצרף קובץ מסויים במידה ונוצר תקלה כלשהי, יוצא לפלט שגיאה על כך שהריקוואיי לא הצליח והקוד יפסיק לעבוד. סיכום קצרצר: include כאשר צריכים את הקובץ אבל לא ממש חייבים אותו בשביל להמשיך את הקוד. require כאשר חייבים את הקובץ בשביל המשך הקוד. דוגמא: אם אתה רוצה להוציא מהמסד נתונים, נתון כלשהו.. ויש לי קובץ מסויים להתחברות למסד נתונים, אתה תשתמש בפונקציית הrequire מכיוון וזה הכרחי להמשכת הקוד. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|