|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ביקורת חיובית FreshServ.Net פרטיים מלאים:
אהלן, נעים מאוד עידן צרור.
שלום לכולם, רציתי להמליץ לכם על חברת: FreshServ.Net מזה אומר? גיא שני, בעל החברה פשוט בנאדם זהב. אתם בטח שואלים למה? אז אני אספר לך בקצרה, את הסיפור. לפי מס' שבועות, היה לי רייסליר בחברה אני לא אציין את שמה. השרת שלהם, אפשר להגיד היה נחמד פעם בכמה ימים נפילות. אתם יודעים שיש נפילות, הלקוחות משגעים אותך. אני לא ידעתי מה לעשות חשבתי וחשבתי, הגעתי למסקנה לעבור חברה כמובן, שלפי כך עברתי חברה לא אציין גם כן את שמה. השרת שלהם, לפחות היה יותר טוב אפשר להגיד, אפשר כמובן שאתם בטח יודעים, שוב נפילות שוב צעקות שוב בלה בלה. אני כמו כן, אחרי שעברתי כבר 2 חברות, אמרתי לעצמי בוא נסגור תעסק אין כוח יותר. אבל אני מחויב לתת ללקוחות, את סיום החודש שלהם התחלתי לחפש ברשימת האיסיקיו אנשים שיוכלו לספק לי רייסליר, פתאום ראיתי את גיא שני פניתי אליו ספרתי לו את הסיפור. באותו זמן 8 בערב, פתח לי את הרייסליר, סידר לי מחיר מצחיק לא אציין אותו, כמובן ציינו תאריך לשליחת הכסף, גיא לא אמר לי תשלח מחר מייד ולא אסגר. נתן לי את הזמן, אמר לי תשלח בשבוע שיהיה לך זמן. לאחר מכן, היה לי קצת בעיות אם שליחת הכסף, ניתוח לאבי, שבירת היד וכו'. גיא אמר לי כך תזמן, הכסף נדחה יותר משבוע וחצי וגיא לא לוחץ עלי ולא כלום. במידה ואחוזי האפטיים שלנו ירדו מ99% כפי שמובטח כל הלקוחות יקבלו פיצוי הולם של תוספת יומיים לחשבון האכסון שלהם.(99.90% אפטיים) בואו נגיד ככה: שרתים מצוינים מהירים. (אני בכלל לא בספק) תמיכה- בין הטובות כיום בהוסטס, ואפילו יותר. שירות אדיב ואמין. אתם בספק? כלל אל תהיו בספק, חברה שאני ממש אבל ממש ממליץ. כמו כן, רשומים בע"מ ומספקים כמובן קבלות כחוק.! אתר החברה:http://www.freshserv.net בברכה, עידן צרור.
חבר על
|
שמעתי רבות על גיא
חברה אמינה באמת בהצלחה בהמשך
אחראי פורום
|
תודה רבה עידן, שמח שאתה מרוצה ואדאג לכך שתמשיך להיות מרוצה בכל מצב.
ממש תודה - זה כיף לראות על הבוקר ביקורת טובה ![]() המשך יום נעים ושבת שלום.
הוסטסניון
|
טוב לדעת.
חבר בקהילה
|
פרש סרב מעולים. גיא בחור זהב.
אני עובד בחברה שיש לה רייסלר אצל גיא, פשוט שירות מעולה ![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
תודה רבה לכולם!
המשך יום נעים ושבת שלום.
חסום
|
פש תוך זמן קצר החברה עלתה לרמות מאוד גבוהות~
בהצלחה לך עידן ולך גיא המשיכו כך~ |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
זה מה יש לכם להגיד?
אין לי כוח לכתוב על כל מה שעברתי עם גיא.... אבל בקצרה: קניתי אצלו רסילר והוא הביא לי ממש ממש המון טיפים ועצות למה כדאי לי להתקדם, ולמה לא למיני יעודי ומה זה בדיוק חוות שרתים, מה עושים שם, לקח לי איזה מפרט של שרת וניתח אותו והסביר לי כל מושג ומושג ...cpu, mbit, ארון פרטי ,מארז ועוד ועוד....(דיברנו 43 דקות בדיוק!)וזה לא כולל האיי סי ששיגעתי אותו עם כל מיני בעיות ויאמר לזכותו שבאמת הוא לא לוחץ ולא מכריח ולא מאיים לשלוח את הכסף מהר......והכי חשוב! השרת עוד לא נפל אפילו פעם אחת ואני כבר חודשיים ו.. על השרת שלו! ממש בן אדם זהב..! מחירים ממש זולים! אחלה חברה אחלה בן אדם.....וזה בשביל גיא.... מספק דומינים ממש בזול!!!!! חחחח.....גיא..בטוח תבין אותי.. ![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
אחי.....צור קשר דחוף......(התכוונתי לגיא)
זה בקשר למה שאמרת לי אתמול לגבי העסק שלי..... איזה טעות עשיתי שהיא כל כך נוראה? |
![]() |
# 10 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
למה לרשום את זה באשכול זה לא קשור? אתה לא יכול ליצור עמו קשר? בכל מקרה, תודה לכולם המשך כך גיא.
|
|