|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עזרה בבחירת לוח אם ודעה על המפרט
טוב זה המפרט שבניתי היום
![]() אני צריך כמה דברים. א) דעה על המפרט, אם יש דברים לשנות . ב) אני צריך לוח אם ואני לא מבין בזה אז אם מישהו יכול לבנות לי מ KSP איזה לוח אם יתאים למחשב שלי ... אני צריך אותו עם 4 PCI לפחות..כי יש לי 4 חיבוריםםם שאני צריך להכניס USB כמובן , FIREWIRE... ג)תסתכלו על המעבד , ותגידו לי אם הוא טוב כי סתם עשיתי ב KSP הוא נראה לי הכי סבבה יש עודש יותר טובים אבל עולים הרבה ואם לדוגמא אני יקח את המעבד הזה Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE CORE יהיה הבדלים ?... תודה לעוזרים... Last edited by amirs_5; 17-02-06 at 22:46.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
מפרט טוב בסך הכול יש שיפורים קטנים אפשר לקרוא לזה שטותים
כמו: למה שלא תשקיע עוד 4 שקל ותקנה כונן dvd טושיבה שזה כונן חזק אני נהנה אני אישית לא מחזיק מ ה amd עדיף כבר שתיקנה p4 3.1 במחיר הזה כי 3.1 יותר טוב מה amd ולוחות אם אני לא מבין בזה בהצלחה ותתחדש אחי זה מה שחשוב |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תודה , בקשר לפנטיום אמרו כאן ש AMD יותר טוב ..אז אני הולך עליו ,
ולא מצצאתי ב KSP את הDVD שדיברת עליו אלמוג יש לי שאלה אילך .. הסופרנו הולך עם ספק ? |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אמיר, תשמע אתה בחור נחמד והכל אבל אתה לא יכול לפתוח עשר אשכולות על עשרה נושאים שונים... אני מבקש ממך להבא לרכז הכל לאשכול אחד.
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
טוב אבל תענה לי זה חשוב מאוד
|
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ההבדלים בין 3000 לבין 3200 לא כ"כ מורגשים אבל עדיף את ה-3200 כי זה הבדל של כמה עשרות שקלים במחיר. והסופרנו הולך בד"כ עם ספק, אבל כדי שתהיה בטוח תבדוק את זה עם KSP. |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
התקציב שלי זה עד 5000
החלפתי את המעבד ל 3500 וראיתי את הלוח אם האדום הוא היחיד שם .. אז לקחתי אותו הנה תמונה, http://img145.imageshack.us/img145/8...fdgdfgd6bo.gif תגיד לי אם הוא בסדר? |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
Toshiba 16x 48x
זה הטושיבה שאני מדבר עליו הוא נימצא במחירון חלקים כוננים -dvd,פלופי... תחפש תמצא בטוח |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
זה כונן DVD , אני לקחתי צורב DVD זה משהו שונה
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אני יודע אחי אבל יצא לך פמים צורב dvd חשבתי שתעיתה אז אמרתי לך זה שטות 2 צורבים זה לא יעזור לך אחי
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|