|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אתר חדש עלה בשעה טובה
שלום לחברי פורום HOSTS,
העלתי בשעה טובה אתר חדש לרשת. האתר מספק סרגל כלים נוח ושימושי עם עשרות אתרים מומלצים ושימושיים לגולש הישראלי! הסרגל הינו שירות כחול לבן כשמו כן הוא - "סרגל הכלים של ישראל", הסרגל ניתן בחינם ללא תוכנות ריגול או וירוסים! אשמח לשמוע ביקורות מחברי הפורום http://www.IsraelToolBar.com טל. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חח נו באמת.. כל אחד יודע להכין כזה..
אני לא יתן את הכתובת של האתר שממנו מכינים את סרגלי הכלים האלה. בכל מקרה, בהצלחה לך. |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יש כאלה כמו לואדינג שמכינים חינמיים, והם דופקים את סרגלי הכלים של MSN שהם סרגילים על רמה, לא כמו סרגלי כלים חינמיים שכל נאב יוכל ליצור. סליחה אם אתה נפגע, אני אומר את דעתי. גם vbulletin היתה מערכת על רמה, היום אף אחד לא משתמש בה, כולם מורידים את הפרוצות. אני כבר לא משתמש ברשיון שיש לי למערכת. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם תשים לב טוב אז מתחת לבאר (יותר נכון צמוד לבאר) יש סקרין של הסרגל עם האפשרויות שבו, אבל אני אשקול שנית לצרף סקרין נוסף של הסרגל בגודל המלא. עריכה: דביר הוספתי תמונה בעמוד הראשי של הסרגל, אתה מוזמן לראות, תהנה ![]() Last edited by loading; 28-02-06 at 10:10.. |
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
האתר יפה מאוד,
אבל כמו שאמרת "צמוד לבאר יש את הסקרין של הבאר.." אז חשבתישזה תפריט ניווט באתר עצמו.. עד שהורדתי את הסרדל. הסגרל עצמו נחמד מאוד. בהצלחה. |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יצאתי מנקודת הנחה שיש שלושה סוגים של אנשים: 1. מוריד ישר את הסרגל ובודק אותו. 2. קורא את הפסקה הראשונה ולאחר מכן מוריד. 3. קורא את כל העמוד ואז מוריד. וכתוצאה מזה שילבתי את הקישורים להורדות בהתאם ![]() |
|
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
יפה מאוד.
בהצלחה.
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 10 | |